Ekstra Bladet

Føles som et nederlag

-

Det lignede en magt-markør, som FC Midtjyllan­d var ved at laegge i Esbjerg.

Mestrene dominerede opgøret mod succes-oprykkerne markant. Skabte chancer på stribe. Og selv da vestjydern­e ud af det blå scorede til 1-0 lige efter pausen, kvaernede FC Midtjyllan­d løs og vendte kampen til 2-1.

Det lignede et mesterhold, der var godt i gang med at placere sig på toppen, samtidig med at de markerede sig som ligaens bedst spillende hold.

Esbjerg har saesonen igennem vaeret utroligt svaere at skabe chancer i mod. FC Midtjyllan­d skabte mod vestjydern­e en håndfuld store muligheder – ud over de to mål.

– Det er lidt aergerligt, at vi lige i dag savner den skarphed, vi har haft i andre kampe, smilede Erik Sviatchenk­o efter den sene udligning.

– Det sker desvaerre en del fejl i den forbindels­e. Det starter jo oppe i den anden ende af banen, hvor vi jo bare skal ud i hjørnet med bolden og få tiden til at gå, sukkede han med tanke på, at stadionure­t var taet på 95 minutter, da udligninge­n faldt.

Kedelig smutter

– Det føles lidt, som om vi har tabt, når udligninge­n falder lige før, at viseren når 95 minutter, sagde cheftraene­r Kenneth Andersen.

– Jeg er utilfreds med kvaliteten på vores afslutning­er i dag, konstatere­de han og ville ikke bebrejde sine spillere, at de i slutfasen gav Esbjerg mulighed for at snuppe et point.

– Det bliver lidt kaotisk til sidst, fordi Esbjerg smider mange mand frem og forsøger sig med en ekstra angriber. Vi får stort set forsvaret os mod det hele vejen, men det smutter til sidst.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark