Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du traenger til at vaere sammen med din partner igen i dag. Det er ikke altid let at skulle klare tingene alene, af og til er der brug for opbakning, og det søger du netop i dag. I aften kan der alligevel godt vaere lidt kritik i luften, men det bør du ikke tage alt for tungt. Det går over.

LØVEN 23/7-23/8

I dag vil du have en maegtig nysgerrigh­ed, men samtidig har du en kritisk sans. Hvis du bruger disse to ting i kombinatio­n, kan du nå rigtig langt med tingene i dag. Du vil blive ved med at granske tingene, indtil at du når et tilfredsst­illende resultat.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag traenger du til at vaere sammen med dine venner. Du er nok nødt til at klare dagens pligter først, men du vil glaede dig til at holde fri. Du har en masse på hjerte, noget der måske går dig på, som du har brug for at dele med en god ven. Let du bare dit hjerte i dag.

TYREN 21/4-21/5

Du knokler på jobbet, og du under ikke dig selv mange pauser. Du vender hver en sten, og vil have at opgaverne skal løses til punkt og prikke. Selv når du engang får fri, har du nok svaert ved helt at slippe opgaverne, du tager dem med dig hjem. Men husk nu at hvile også.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag kigger du på økonomien, og du er måske hårdt spaendt for lige nu. Du kan med fordel få truffet alle de vigtige beslutning­er der skal til, sådan at du kan få styr på sagerne. Du kan ringe rundt til folk, hvis du enten skylder penge, eller har penge til gode. Tag hånd om det nu.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Din karriere, din målsaetnin­g og dine planer for fremtiden er på tapetet endnu en dag. I dag kan du godt have en tendens til at vaere en anelse for selvkritis­k. Det kan ikke altid undgåes, men tag det ikke alt for tungt, og vaer nu ikke alt for hård ved dig selv. Alting ordner sig fint.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag traekker det nok ikke alt for meget at skulle på job. Du vil nok få slaebt dig afsted alligevel, men du vil glaede dig meget til at holde fri. Du traenger mere til at dyrke en hobby, og det kan du passende gøre i eftermidda­g. I aften kan der atter vaere lidt pligter at se til.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag har du atter en maegtig lyst til at se folk, men det kan vaere svaerere at bevare det gode humør i dag. I går kunne du slet ikke tage dig af, hvis der eventuelt var folk omkring dig i dårligt humør. I dag vil du vaere mere påvirkelig, men det skal nok gå over igen, tag det helt roligt.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I dag kan du let ryge i diskussion med andre mennesker, isaer når det gaelder samtaler om livssyn. Du står stejlt på dit eget, men det gør du mest fordi du føler, at andre gør det samme. Hvis du bare tager det roligt, vil du efter lidt tid kunne se, at I nok fik gjort myg til elefanter.

KREBSEN 22/6-22/7

Du vil helst vaere hjemme i dag, og du kan måske bede din chef om en hjemmearbe­jdsdag, hvis det ellers er muligt i din type af job. Hvis det ikke kan lade sig gøre, må du eventuelt bede din chef om tidligere fri. I aften vil du føle dig meget traet, og måske bare hvile hele aftenen.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger virkelig til at vaere alene i dag, og du er nødt til at tage behovet alvorligt. Hvis man altid kun stiller op for andres skyld, så vil prisen blive, at man glemmer dig selv. Det er en lidt for høj pris at betale i det lange løb, ignorer gerne hvis folk ikke helt forstår dig i dag.

FISKENE 20/2-20/3

I dag vil du have svaerere ved at få sagt fra overfor andre mennesker, end du havde i går. Der kan vaere diskussion­er om, hvem der bidrager med hvad. Det hele er nok lidt omsonst, for alle bidrager nok med lige meget, og diskussion­erne vil også hurtigt ebbe ud igen.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark