Ekstra Bladet

LIPPERT FIK NEJ

Da tv-vaerten friede til sin kaereste, fik han ikke det svar, han havde håbet på

- ALLAN LYKKE – Hvad fik hende til at ombestemme sig? – Hvorhenne? all@eb.dk

Det fik ikke helt det ønskede udfald, da Søren Lippert, journalist på TV2 News, friede til sin Julie, mens de var på en ’overraskel­sestur’ til Rom i 2003.

Hun sagde såmaend nej, fortalte Lippert i et muntert øjeblik i en udsendelse i tirsdag eftermidda­g.

Historien er den, fortaeller den 42-årige tv-vaert til Ekstra Bladet, at parret havde boet sammen i den italienske hovedstad.

Kaeresten laeste italiensk på universite­tet i Rom, mens Lippert havde taget et semester i sin journalist­uddannelse på et amerikansk universite­t i byen.

Da semestret var overstået, flyttede de tilbage til Danmark, men så tog de altså på en ’smuttur’ tilbage til Rom. Og da var det, Søren Lippert fik en idé. Han ville giftes, ville han. – Jeg havde købt en ring i Rom og inviterede hende så ind på en restaurant i byen, som vi kendte, og der ville jeg fri til hende. Men jeg turde alligevel ikke.

– Så jeg gik hjem på hotellet med uforrettet sag. Men oppe på vaerelset lå den der ring så og fristede i min hånd – og så spurgte jeg, om hun ville gifte sig med mig.

– Men det ville hun sådan set ikke. Vi kunne godt vaere sammen, men hun ville ikke giftes, svarede hun.

– Men så fik jeg hende heldigvis overtalt alligevel, da vi var kommet hjem. Ringen var i øvrigt raedselsfu­ld grim, mente hun. Så den blev straks skiftet ud – og vi blev gift året efter, fortaeller han.

– Det ved jeg faktisk ikke. Men hun ville ikke giftes, for hun syntes, det var et cirkus, og det gad hun ikke. Men så blev vi enige om at holde dén fest og give den fuld gas. Så det blev et kirkebryll­up med hvidt slør og det hele.

– I Julies families lille kirke i Hvedstrup uden for Roskilde. Hendes oldefar var praest der. Derfor er familien kommet der ofte lige siden.

Parret bor i København og har tre børn. Fruen underviser i religionsh­istorie på Det Fri Gymnasium, mens Lipperts job på TV2 jo er velkendt.

Jeg fik heldigvis overtalt hende, da vi var kommet hjem. Ringen var i øvrigt raedselsfu­ld grim, mente hun

 ?? FOTO: CLAUS TROELSGAAR­D/TV2 ?? Søren Lippert har i dag god grund til at grine. Han fik alligevel overtalt kaeresten til at sige ja, selv om hun i første omgang afviste ham.
FOTO: CLAUS TROELSGAAR­D/TV2 Søren Lippert har i dag god grund til at grine. Han fik alligevel overtalt kaeresten til at sige ja, selv om hun i første omgang afviste ham.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark