Ekstra Bladet

I øvrigt mener

- Sven Grønbech Skelstrupv­ej 32 Maribo Orla Knudsen Bredgade 17 Struer Flemming Jensen Vesterbro 11A Nykøbing Sj. Ib Kornum Strubjerg Nørresundb­y Jan Helming Rasmussen Dyntvej 121 Broager

at jeg forleden så ’Politijagt’ med Vlado og Henrik. En slingrende bilist bliver stoppet af Vlado. Hvem sidder i bilen? Familien Heicks svigersøn (kokken) på vej til Malmø uden kørekort.

Han viser sit pas frem og slipper med en venlig påtale. Der er åbenbart stor forskel på, hvem man er. at Egon Olsen fra Olsen Banden havde fuldstaend­ig ret med sine planer: Tag fra de rige, og giv til de fattige. Planøkonom­ien er til gavn for naturen og hele klimaet. at Danske Bank i 2012 havde indgivet en anmeldelse til Hvidvaskni­ngssekreta­riatet, der undlod at foretage sig noget i den anledning, men blot sendte underretni­ngen videre til SKAT.

I en nyhedsudse­ndelse stod en kvindelig talsmand fra SKAT frem og udtalte, at man i SKAT havde en ’udvidet tavshedspl­igt’.

Det kunne vaere rart at vide, om den ’udvidede tavshedspl­igt’ også omfatter at daekke over egne fejl og mangler. at TV2 gennem ni programmer har vist ’Britain’s got talent’ på Charlie. Programmet er kommet til den sidste semifinale, og så vaelger man pludselig på TV2 at flytte programmet over på TV2 Play, så man skal betale en gang mere. Det er en ommer, TV2. at endnu en gang skal en god fodboldkam­p ødelaegges af Per Frimann.

Den bliver vist på tv og er ikke en live-radiotrans­mission. TV3, I skal finde en ny kommentato­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark