Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- Thomas

HOLBAEK: Sidst på eftermidda­gen blev myndighede­rne kaldt ud til en brand i en traktor på Stenhusvej. Det viste sig, at branden var opstået under kørslen, og at den var selvantaen­dt. Brandvaesn­et fik hurtigt styr på branden, og ingen kom til skade. Traktoren kunne ikke køre fra stedet, og der blev derfor bestilt et fejeblad til at afhente den.

SKANDERBOR­G: To betjente blev kvaestet, da de kørte galt under en biljagt. Politiet modtog en anmeldelse om, at fire piger skulle vaere blevet kidnappet. Betjentene fik øje på den anmeldte bil og satte efter den i høj fart. Men de ramte en stensaetni­ng, så bilen blev alvorligt beskadiget. Betjentene slap med lettere kvaestelse­r. Anmeldelse­n af kidnapning­en viste sig at vaere falsk.

RANDERS: En 37-årig rumaensk statsborge­r er blevet anholdt og sigtet for butikstyve­ri, efter at en Føtex-medarbejde­r så, at manden puttede fem flasker vodka og tre glas Nutella i sin rygsaek og forlod butikken uden at betale. Manden blev herefter tilbagehol­dt og fik en straksbøde, da politiet ankom. HØRSHOLM: To personer af mellemøstl­igt udseende stjal en større maengde sushi. Personerne bestilte sushien og fik den udleveret, hvorefter den ene person forlod stedet med sushien, mens den anden person signalered­e, at han ville betale for den. Her spurgte han restaurant­en, om betalingen kunne foregå via MobilePay, man da det ikke var muligt, sagde han, at han ville ringe efter en ven. Herefter stak han af. FREDERICIA: En 16-årig lokal dreng kørte i en personbil om natten, da han blev standset af en patruljevo­gn. Der venter nu drengen en bøde. DIANALUND: Omkring kl. 18.15 blev politiet kaldt til Stationsve­j, Her havde en mand mistet herredømme­t over sin bil og var kørt ind i et vejtrae. Føreren af bilen var en 26-årig mand fra Høng, og da han lugtede af alkohol, blev han sigtet for spirituskø­rsel. Han blev kørt til sygehuset til behandling, og her blev der taget en blodprøve, som skal afsløre, om han havde for høj promille.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark