Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4 Du har nok fået taenkt en masse de seneste par dage, isaer over fortiden. I løbet af dagen skifter du markant fokus, og det gaelder isaer i aften. Nu vil du gerne finde ud af, hvad der skal ske fremadrett­et, og du maler sikkert med den store pensel. Tro bare på tingene.

LØVEN 23/7-23/8 Du har nok haft mest lyst til at vaere hjemme på det seneste, og i dag er ingen undtagelse. Du vil tage tingene stille og roligt det meste af dagen. Der sker dog et markant skifte i aften, her vil du gerne lidt ud blandt andre mennesker, og du vil gerne indgå i ukomplicer­et samvaer.

SKYTTEN 23/11-21/12 Endnu en dag går du måske og taenker for dig selv, men det er kun i dagtimerne. I aften vil du nemlig i dén grad indtage scenen, og du vil tage folk med storm. Du har en masse ideer, som du nok laenge har gået og brygget på selv, men nu siger du dem højt, og folk lytter til dig.

TYREN 21/4-21/5 Du har virkelig brug for opbakning i dit liv lige nu. Du har brug for at vide, at der er folk der tror på dig og dine drømme. Men du vil også rigtig gerne give andre den samme opbakning. I dag kan du bruge tiden på dine taette relationer, der skal vaere højt til loftet nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9 Du kan nå en masse i dag, og du vil nok foretraekk­e at vaere på farten, hvor du kan nå alt lige fra A til Z. Din energi vil ikke slippe op før i aften, men her vil du til gengaeld også vaere traet. Her vil du nyde at vaere hjemme, og bare veltilfred­s taenke over alt dét, du har nået.

STENBUKKEN 22/12-20/1 Endnu en dag trives du bedst i selskab med dine venner, og skal du på job i dag, må man håbe, at I deler en masse faelles interesser. Du har nemlig brug for at snakke en masse. I aften vil du nok traenge til at vaere lidt alene, og bare kunne taenke og fundere lidt for dig selv.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6 Endnu en dag tager du fat på jobbet, men det gør du kun fordi du har for øje, at du sikkert skal noget sjovt og spaendende, når du har fri. Du vil gerne vaere sammen med dem, du er taettest på, måske din partner, hvis du er i parforhold.

VAEGTEN 24/9-23/10 Du har haft fokus på din økonomi på det seneste, og du har nok taenkt grundigt over, hvordan du sørger for, at den er holdbar. I dag vil du taenke mere over, hvad du skal bruge alle de dejlige penge til. Du har nok en masse du gerne vil, og du tager måske hul på glaederne i aften.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2 Du har stadig fuld fokus på, hvad der skal ske i din fremtid, og du er ikke bange for noget. Du mangler heller ikke drømme og ambitioner, du tror på dig selv. I aften vil du nyde at vaere sammen med folk, som du deler interesser med, og I må gerne kunne grine sammen.

KREBSEN 22/6-22/7 Din kreativite­t har vaeret meget i fokus de seneste par dage, og det er den igen i dag. I dag vil du føle, at det er lettere end det var i går, du vil have en tro på at tingene nok skal gå. I aften traenger du til at holde lidt fri i dit hoved, og bare vaere ubekymret og fri. Nyd det fuldt ud.

SKORPIONEN 24/10-22/11 Du har massere af energi igen i dag, og både dig selv og dine omgivelser må efterhånde­n spørge, hvor den kommer fra. Men alting har en ende, og i aften traenger du til kun at taenke på dig selv. Du vil gerne forkaele dig selv, og du vil gerne bare nyde livet, uden bekymringe­r.

FISKENE 20/2-20/3 Du søger en masse ny viden for tiden, du har mod på at udvikle dig, og i dag er ingen undtagelse. Du vil for alt i verden ikke gro fast, du vil gerne have en fornemmels­e af at vaere i konstant bevaegelse. I aften saetter du dig sikkert et par konkrete mål for fremtiden.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark