Ekstra Bladet

Sigtet for vold mod vidne i retten

- SUNE FISCHER fish@eb.dk

Det er ikke gået stille af sig i retssagen om drabet ved Randers Regnskov. Sagen kører for tiden ved Retten i Randers, hvor tre er på anklagebae­nken.

Sagens hovedtilta­lte har flere gange under retssagen hidset sig gevaldigt op, og han er nu sigtet, fordi han under selve retssagen skal have udøvet vold mod et vidne, der var indkaldt til at forklare sig.

Har skiftet navn

Den 37-årige Malik Karim Ali Thorsen, der tidligere hed Mads Anker Staehr Thorsen, er tiltalt for at vaere manden, der på klos hold med skud 22. december i fjor draebte en 30-årig mand på en p-plads ved Randers Regnskov.

To andre personer, en 20årig mand og en 39-årig kvinde, er tiltalt for medvirken.

Den 37-årige erkender at have skudt den 30-årige. Ved retssagens indledning forklarede han, at det skete i selvforsva­r.

Voldsomt temperamen­t

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r har sagens hovedtilta­lte udvist et voldsomt temperamen­t.

Og efter flere episoder skal han nu følge retssagen fra et andet rum i retsbygnin­gen, hvortil der transmitte­res lyd fra selve retssalen.

– Det var det mest hensigtsma­essige, fortaeller Birgit Ernst, der er anklager i sagen.

– Det er sket på min foranledni­ng. Det er ikke sket med tvang, da han selv var indstillet på at komme derind, oplyser hun.

– Der har vaeret nogle uheldige episoder med udfald mod både et vidne, en tilhører og så mod en af de medtiltalt­e. Han er nu sigtet for at have overfaldet vidnet. De to andre episoder er der ikke rejst sigtelse for, forklarer Birgit Ernst.

Anklageren ønsker ikke at uddybe, hvordan de tre episoder har udspillet sig.

 ??  ?? I en pause i retsmødet henvendte Malik Karim Ali Thorsen sig til Ekstra Bladet og bad om at få erstattet politiets foto af ham med dette fra sin Facebook-profil.
I en pause i retsmødet henvendte Malik Karim Ali Thorsen sig til Ekstra Bladet og bad om at få erstattet politiets foto af ham med dette fra sin Facebook-profil.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark