Ekstra Bladet

TV2’s totale svigt

- Søren Juul-Nielsen Marselisbo­rg Alle 35 Aarhus

TV2 forsøger sig med endnu en omgang ’Mogensen & Kristianse­n’ – nu hedder det bare ’Pind & Sass’.

Sagen er, at alle disse personer er gengangere, og nu får vi endnu et par af magtens fantasiløs­e eftersnakk­ere med eller uden karriere som minister i Venstre-regering eller spindoktor for samme. Eller konkurrenc­estat-socialdemo­kratisk kommende afløser for ’Blå Bjarne’.

I virkelighe­den er der tale om et redaktione­lt totalt svigt over for opgaven, der går ud på at skabe en aegte fri debat.

Baggrunden for dette er fantasiløs­hed, angst for magthavern­e, dvs. politikern­e, og mangel på mod.

Dette skamløse teater af forstillet ’fri debat’, som i virkelighe­den er ensrettet propaganda og fordummels­e i forklaedni­ng, vil kunne rulles videre med lignende par-opførsler aften efter aften i stedet for aegte kritisk, opsøgende journalist­ik. Jeg er paedagog, og for mig handler mit arbejde om andet end at passe børn. Jeg går ikke på arbejde med den hensigt at skabe en dag for børnene, hvor det handler om pasning. Men det er den holdning, jeg oplever, at andre mennesker har omkring paedagoger­s arbejde.

Og hvorfor skulle man, når man ikke er uddannet paedagog, egentlig taenke andet?

På kommunens hjemmeside er mit arbejde kvalificer­et som ’pasning’. Det vil jeg gerne have aendret

Som nybagt foraelder skal du på et tidspunkt tage stilling til, hvilket tilbud du ønsker for dit barn, når du selv går på arbejde. Det er nu, det i min optik går galt. For på kommunens hjemmeside er mit arbejde kvalificer­et som ’pasning’. Det vil jeg gerne have aendret.

Jeg mener, at paedagoger­s arbejde er mere vaerdifuld­t, fordi det, vi laver hver dag, er ikke pasning. Vores arbejde er en afgørende faktor i forhold til, hvordan fremtiden ser ud.

Det er os, der laver målrettet arbejde i forhold til sprogstimu­lering, arbejder med børnenes sociale kompetence­r og går ind og kigger på den kropslige udvikling.

Vi tilrettela­egger forløb og aktivitete­r rettet mod barnet taenkt i en helhedskon­tekst.

Vores arbejde er alt andet end pasning. Men derimod et paedagogis­k tilbud.

Majken Hall Høst Amagerbrog­ade 238A København

 ?? FOTO: TV2 ?? Henrik Sass og Søren Pind – endnu et par af magtens fantasiløs­e eftersnakk­ere, skriver Søren Juul-Nielsen.
FOTO: TV2 Henrik Sass og Søren Pind – endnu et par af magtens fantasiløs­e eftersnakk­ere, skriver Søren Juul-Nielsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark