Ekstra Bladet

Politiet må lette røven

- Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård

Jeg ser, at folkekaere Michael Bundesen fra Shu-bi-dua i årevis har vaeret chikaneret af en psykisk ustabil stalker, der i den grad har gjort livet surt for ham.

Den slags slider naturligvi­s ens nerver i laser, når man aldrig ved, hvad vedkommend­e kan finde på naeste gang. Og hvad med familiens sikkerhed?

Står den slags stalking og chikane på gennem laengere tid, bliver man altså efterhånde­n traet og henvender sig til politiet. Men til hvilken nytte?

Politiet naegter at gribe ind med henvisning til, at så laenge der ikke sker fysisk overlast, er der ingen grund til at foretage sig noget. Hvabehar?

Vil det virkelig sige, at man – som her Bundesen – skal finde sig i at få livet forpestet af en sindssyg stalker, indtil der sker fysisk skade? Når politiet hverken vil, gider eller kan gribe ind, er der altså noget galt.

Skal der virkelig – om ikke ligefrem lig på bordet – så i hvert fald fysisk skade til, før politiet gider lette røven?

Er der et hul i loven, der tillader den slags ødelaeggen­de adfaerd, så set at få det lukket!

Det kunne vaere manglende modenhed, sociale udfordring­er osv.

Men når bare foraeldren­e og paedagoger­ne var enige om, at det var den bedste løsning, så blev det sådan. Nu er det blevet sådan,

 ?? FOTO: PETER HOVE OLESEN ?? Shu-bi-duas Michael Bundesen har vaeret udsat for en stalker – uden at få hjaelp af politiet.
FOTO: PETER HOVE OLESEN Shu-bi-duas Michael Bundesen har vaeret udsat for en stalker – uden at få hjaelp af politiet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark