Ekstra Bladet

Heroisk kamp Vi ville slå ihjel for at forsvare vores mål!

Horsens-anfører, Mathias Nielsen, var meget tilfreds med sit holds udtryk i kampen mod Sønderjysk­E

-

0-1 1-1

Det smertelige 3-1-nederlag til Vejle Boldklub i sidste weekend gjorde ondt på Horsens-mandskabet­s stolthed.

Udtrykket var tamt. Den første halve time i opgøret mod Sønderjysk­E på hjemmebane lørdag virkede som en pinlig gentagelse.

Horsens-defensiven vaklede! Og bagkaeden med Horsens-anfører, Mathias Nielsen, ved roret blev flere gange overrumple­t af farlige kontrastød fra Haderslev-krigerne.

Men Kasper Junkers udligning til 1-1 i 1. halvleg taendte en gnist hos ’Den Gule Fare’, og Horsens-manager, Bo Henriksens, tropper overtog derfra styringen på grønsvaere­n:

– Det første kvarter er vi på bagkant! Hver eneste gang de vandt bolden, sparkede de den ned bag vores forsvar. De stod bare og lossede den vaek. Der er rigtig mange, der skyder os i skoene, at vi ikke vil spille bold, men vi var i den grad det eneste hold på banen i dag rent spillemaes­sigt, indledte Bo Henriksen.

– Vi var bedre på stort set alle parametre, og vi skulle

I dag kommer vi med power og energi. Vi vinder dueller og andenbolde, men mest af alt tør vi spille fodbold!

også have vundet den her kamp. Selv da vi blev ti mand, var vi bedre end Sønderjysk­E, sagde han med henvisning til Sonni Nattestad, der blev udvist med knap et kvarter igen i 2. halvleg.

Vi tør spille

– I dag kommer vi med power og energi. Vi vinder dueller og andenbolde, men mest af alt tør vi spille fodbold! Vi skulle have scoret to eller tre mål. Vi sandsynlig­gjorde, at vi kan vinde kampe, og det gjorde vi med bravur i dag, sagde Henriksen, der var en smule frustreret over, at praestatio­nen dog ikke resultered­e i en sejr over en direkte konkurrent til Superligae­ns top seks.

Mathias Nielsen var også lettet over, at skuffelsen fra forrige weekend blev vasket bort.

– Vi viser god energi i dag. Vi halter lidt i starten i venstre side. Vi var ikke i stand til at afvise simple dybe bolde fra Sønderjysk­E, og det er irriterend­e, men udover de to-tre chancer, de fik, havde de ikke meget.

– Vi dominerer dem. Og jeg synes vi spiller en god omgang fodbold, så jeg er tilfreds. Der var en verden til forskel fra sidste uge.

Spillede for at vinde

– Og man kunne virkelig maerke hinanden på banen, og folk havde lyst til at slå ihjel for at forsvare vores eget mål. Vi spillede for at vinde, og det var ikke noget med, vi bare skulle stille os ned og forsvare, lød det fra Mathias Nielsen, der kun var irriteret over det uafgjorte resultat mod en top seks-konkurrent.

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX ?? Da Horsens endelig kom i gang dominerede de spillet. Og så blev der som her, kaempet heroisk foran eget mål.
FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX Da Horsens endelig kom i gang dominerede de spillet. Og så blev der som her, kaempet heroisk foran eget mål.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark