Ekstra Bladet

Vaekket af kvindestem­me

-

Et par høje stemmer, den ene en kvindes, vaekkede natten til søndag en beboer, der har sin lejlighed kun en halv snes meter fra den garage, hvor kvindelige­t blev fundet.

Beboeren, der ønsker at vaere anonym, siger til Ekstra Bladet, at han blev lidt irriteret, da han blev vaekket ved et-tiden af høje stemmer.

– Det lød, som om stemmerne kom fra gården, men jeg kunne intet se, fordi det var buldrende mørkt. Jeg troede, det var nogen, der kom fra et lokalt vaertshus, siger beboeren, der lagde sig til at sove igen.

Han kunne ikke høre, hvad der blev sagt, men mindes noget med, at kvinden sagde ’Husk nu telefonen’. Han understreg­er, at der ikke var tale om råb eller skrig, men blot høje stemmer, som når folk går hjem fra vaertshuse­t.

Frelsens Haer

Ved 4.30-tiden vågnede han igen ved stemmer fra baggården, men nu var det politiet. Han kunne se et stort opbud af politi i gården og ved garagen.

– Politiet har vaeret her hele dagen, siger beboeren.

Han mener, at garagen, hvor liget blev fundet, har stået ubenyttet hen, siden Frelsens Haer flyttede fra lokalerne oven på garagen, som Frelsens Haer også dengang brugte.

– Jeg har indtryk af, at både lokalerne og garagen har stået tomme siden dengang, siger han.

Politiets afspaerrin­ger omkring Nørregade praegede Hadsund søndag, og inden liget blev kørt vaek i en rustvogn i går eftermidda­g havde politiet rejst et par hvide telte foran garagen, så efterforsk­ere og en retsmedici­ner kunne holde ligsyn på stedet.

Nordjyllan­ds politi fik alarmen kl. 4.20 fra et vidne, og den 28-årige blev anholdt, så snart politiet nåede frem. Patruljen fandt også liget i garagen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark