Ekstra Bladet

Ingen kaere mor

Skadet nordmand blev tvunget til at blive matchvinde­r i vigtig sejr for Hobro

- Pba@eb.dk

Selvom Hobros lange angriber Julian Kristoffer­sen sendte hundeøjne mod baenken og i pausen igen bad om at blive udskiftet, ville traener Allan Kuhn først forbarme sig over nordmanden, når han havde scoret et mål.

Derfor gik der heller ikke lang tid fra, at den tidligere FCK-spiller havde headet hjemmehold­et foran 1-0, inden han fik lov at komme ud og pleje skaden i baglåret.

– Aftalen var, at jeg skulle lave et mål, før jeg måtte komme ud, fortalte Julian Kristoffer­sen, hvis mål viste sig at blive det eneste i det nordjyske bundopgør.

Forfaerdel­ig start

Med sejren fik Hobro kontakt med Superligae­ns gruppetto, men er dog fortsat agterlante­rnen på grund en forfaerdel­ig start, hvor målene peb ind.

Det voldsomme gennemtrae­k er blevet standset med naesten alle mand tilbage i en kedelig 4-5-1 formation, og det har allerede hjulpet så meget, at Hobro for tredje hjemmekamp i traek kunne gå fra banen med alle tre point.

To af gangene har der endda vaeret med efter et såkaldt clean sheet.

– Det er lidt sjovere at stå i målet, konstatere­r den hårdt prøvede målmand Jesper Rask, der ikke laengere kan klage over susen for ørerne.

Ene mand på toppen

Hovedstøds­målet, som afgjorde bundopgøre­t, faldt efter godt en time, da Mathias Haarup kom til baglinjen og fandt Julian Kristoffer­sen ved bagerste stolpe.

– Det er her, at jeg skal vaere, når indlaeggen­e kommer, afslørede Julian Kristoffer­sen, der var den ene mand på toppen, da sidste saesons superligat­opscorer Pål Alexander Kirkevold igen var sat udenfor.

Nordmanden gjorde ellers tidligere på ugen come back med et mål i pokalneder­laget til OB, men Hobros suveraene målkonge maerkede bagefter igen knaeskaden, så Allan Kuhn valgte at give ham en ny pause.

Der er nu godt to uger til det naeste lokalbrag mod Randers.

Kamppause

Hvad der tidligere på saesonen var et forstaerke­t reservehol­d har Hobro fået så mange tilbage, at der er tale om et svaekket førstehold, og det er ikke kun i pointtabel­len, at det kan aflaeses.

– Vi er kommet godt i gang med at få bygget et fort op på hjemmebane. Nu har vi tre sejre og to clean sheet, så vi kan begynde at kigge laengere op på banen, siger forsvarsge­neralen Rasmus Minor.

Det var ikke meget, som Vendsyssel havde at byde på i en for gaesterne ’seks point-kamp’, som dog på grund af den nye struktur savnede et element af ’liv og død’.

Gaesterne virker også som et hold, der vil have godt af en kamppause til at få tanket nye kraefter.

Det er her, at jeg skal vaere, når indlaeggen­e kommer

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? MålnaeseVe­ndsyssels Mikkel Wohlgemuth prøver at stoppe Julian Kristoffer­sen, men sidstnaevn­te fik igen vist sin målnaese med et hovedstøds­mål.
FOTO: ERNST VAN NORDE MålnaeseVe­ndsyssels Mikkel Wohlgemuth prøver at stoppe Julian Kristoffer­sen, men sidstnaevn­te fik igen vist sin målnaese med et hovedstøds­mål.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark