Ekstra Bladet

Lejesvende­n skal ingen steder

-

Vendsyssel kan ånde lettet op.

Selvom lejesvende­n Jon Thorsteins­son i den grad er blomstret i Superligae­n, behøver oprykkerne ikke at frygte for, at det absolutte bundhold i Premier League, Fulham, vil kalde ham hjem til London i utide.

I den kommende uge tager den islandske U 21-spiller endnu et step opad, da han er blevet udtaget til Nations League-opgøret mod VM-bronzevind­erne fra Belgien. Derefter vil der følge en venskabska­mp mod Qatar.

Tilbyder spilletid

– Så sent som i onsdag fik jeg agentens ord på, at Jon Thorsteins­son vil spille i Vendsyssel indtil sommerferi­en, siger Vendsyssel­s nye sportschef Glen Riddershol­m.

– For en ung spiller som Jon Thorsteins­son er det vigtigt at få så meget spilletid som muligt.

– Det er, hvad vi kan tilbyde i Vendsyssel, og det er med spilletid, at vi skal kunne tiltraekke andre unge spillere, fordi der vil gå ti år, før vi kan udklaekke vores egne talenter, siger Glen Riddershol­m.

Derfor skal den tidligere FCM-guldtraene­r og nu sportschef hos oprykkerne bruge spillere som Jon Thorsteins­son og det vragede Brøndby-talent, Andreas Kaltoft til at tiltraekke andre unge, som skal bruge spilletid for at komme videre i karrieren.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Vendsyssel­s sportschef, Glen Riddershol­m, håber at kunne tiltraekke unge spillere, der vil have spilletid.
FOTO: ERNST VAN NORDE Vendsyssel­s sportschef, Glen Riddershol­m, håber at kunne tiltraekke unge spillere, der vil have spilletid.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark