Ekstra Bladet

NU SKAL BALDERNE STRAMMES

Kasper Hjulmand satser på, at FCN-skuden kommer på ret køl i landskampp­ausen

- ALLAN PEDERSEN alpe@eb.dk

FC Nordsjaell­ands, traener Kasper Hjulmand, er for alvor blevet sat på en prøve.

I dette efterår har tingene fungeret optimalt momentvis på det unge hold, som han arbejder med. Udsvingene har vaeret meget store.

Det så man også i går mod Randers, hvor holdet startede sprudlende.

For så lidt senere stort set at blive spillet ud af banen.

Og med nu 14 kampe uden sejr på udebane begynder der at traekke sig skyer sammen, der peger klart mere i retning af nedrykning­s-zonen end mod top-6.

Svaerere til foråret

Hvilket også blev erkendt af traeneren.

– Vi arbejder benhårdt for at få dette unge og meget fornyede hold til at fungere. Nu får vi heldigvis en landskampp­ause til at komme videre med det arbejde. For der er ingen tvivl om, at ballerne skal strammes i de sidste efterårska­mpe. For det bliver garanteret svaerere at få pointene til foråret, konstatere­de traeneren.

Han kunne glaede sig over en drømmestar­t i Randers, men til gengaeld var der grund til at vaere fortvivlet over den spillemaes­sige nedtur, som han så i løbet af kampen.

For her blev ikke budt på mange af de velkendte FCN-dyder med smart og besnaerend­e spil. Eksempelvi­s løb alt for mange omstilling­s-muligheder ud i sandet på grund af sløsede aflevering­er.

Staerk sidste skanse

Og i sidste ende skal FCNerne vaere glade for det ene point, som først og fremmest kom i hus, fordi målmand Nicolai Larsen diskede op med en stribe flotte redninger i 1. halvleg, hvor gaesterne i den sidste halvdel var under belejring af Randers-holdet.

– Det endte jo med, at vi kom til at krige den hjem. Og det er selvfølgel­ig en kvalitet, som vi skal vaere glad for i denne situation. Men det aergrer mig, at vi spillemaes­sigt efter den gode start slet ikke fandt de kvaliteter, som vi ved, at vi har, sagde Nicolai Larsen og erkendte, at de manglende udebane-gevinster er et tema, som holdet ikke kan drible sig ud af.

Ond spiral

– Vi bliver jo hele tiden mindet om, at vi ikke har vundet ude siden 2. marts. Om det påvirker negativt, fordi der er tale om et ungt hold er svaert sige. Men jeg har en tro på, at vi nok snart skal komme ud af det, der er blevet en ond spiral. Og man skal ikke glemme, at bare med et par sejre, så er vi i eller taet på top-6, sagde han.

Det endte jo med, at vi kom til at krige den hjem

 ?? FOTO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX FOTO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX ?? Kasper Hjulmand kunne glaede sig over en drømmestar­t i Randers, men så gik det ned ad bakke. FC Nordsjaell­and måtte finde fighter-evnerne frem i stedet for det polerede angrebsspi­l. Her springer FCN’s Mathias Rasmussen over André Rømer.
FOTO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX FOTO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX Kasper Hjulmand kunne glaede sig over en drømmestar­t i Randers, men så gik det ned ad bakke. FC Nordsjaell­and måtte finde fighter-evnerne frem i stedet for det polerede angrebsspi­l. Her springer FCN’s Mathias Rasmussen over André Rømer.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark