Ekstra Bladet

Norsk bomber slog til igen

-

Benjamin Stokke havde svaert ved at glaede sig 100 procent, selv om han for anden kamp i traek kom på scoringsta­vlen,. Og dermed sørgede for, at Randers fik det ene point.

Men det skulle have vaeret tre, fastslog nordmanden, der et par minutter efter pausen hamrede bolden i nettet.

Og deri kan man godt give ham ret. For efter en vaklende start, stod der hjemmehold­s-dominans på stort set resten af kampen. Specielt i den sidste del af 1. halvleg blev gaesterne bombardere­t i bund.

– Det er aergerligt, at vi ikke fik scoret et mål eller to mere. For vi havde chancerne og fik et par mål underkendt, Men desvaerre ikke heldet i et par afgørende situatione­r, konstatere­de han, der nu er noteret for fem fuldtraeff­ere siden ankomsten i sommer. Og mere og mere traeder i karakter, som et godt Randers-indkøb.

Attitude og moral

Kronjydern­es anfører Nicolai Poulsen gik til omklaednin­g med is på en øm laegmuskel og en god portion aergrelse.

– Vi kom desvaerre alt for dårligt ud til kampen. Og jeg forstår det aerlig talt ikke. For vi havde en sejr over AGF i ryggen og vi viste, at vi med en sejr for alvor kom ind i top 6-racet. Det samme skete for nylig mod Esbjerg, så her er noget, vi skal have talt om, erkendte han.

– Men saerdeles glaedeligt var, at vi fik vendt tingene og sat os på kampen, selv om vi ret hurtigt skulle til at spille op af bakke. Det vidner om, at vi har en staerk moral og en god attitude på dette hold, fastslog anføreren.

 ?? FOTO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX ?? – Det er aergerligt, at vi ikke fik scoret et mål eller to mere, mente Benjamin Stokke efter kampen.
FOTO: BO AMSTRUP/RITZAU SCANPIX – Det er aergerligt, at vi ikke fik scoret et mål eller to mere, mente Benjamin Stokke efter kampen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark