Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du laegger fortsat en seriøs stil for dagen, og nu hvor det er mandag, er det sikkert meget gavnligt for dig, for der venter dig en ny og kraevende uge. Du fik heldigvis allerede kridtet skoene i går, og derfor vil det vaere en smal sag for dig at tage fat på alle opgaverne.

LØVEN 23/7-23/8

Du har virkelig knoklement­aliteten i orden for tiden, og det er endda, selvom du nok naermest ikke fik slappet af i weekenden. Du springer ikke over hvor gaerdet er lavest, og du bliver ved til alle opgaver er løst. Det bliver en god dag på jobbet, hvor du inspirerer kollegerne.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har nok kigget lidt på din økonomi på det seneste, og du har nok også fået lagt et budget. Er der alligevel ting du er i tvivl om, er i dag en oplagt dag til at søge råd og vejledning. Du vil få rene for ord for pengene, bogstaveli­gt talt, og det er måske tiltraengt. Valget er dit.

TYREN 21/4-21/5

Du søger at udvide horisonten denne mandag. Hverdagen behøver bestemt ikke at vaere kedelig, man kan opleve en masse, hvis man selv vil. Du giver ikke meget for halvfaerdi­ge løsninger, du er kompromisl­øs, og forlanger at der skal indhold på bordet.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din kreativite­t fejler ikke noget i øjeblikket, og du pjatter ikke med den. Det er ikke fordi, du ikke har det sjovt med tingene, du forlanger bare at de virkelig skal vaere i orden. Du vil trives bedst sammen med folk, der har den samme indstillin­g i dag.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er ikke bleg for at sige, hvad du mener i dag, og det har du generelt ikke vaeret på det seneste. Du fortsaette­r nok i samme stil i dag, fordi du har indset, hvor meget det letter, at kunne vaere aerlig overfor folk. De fleste vil også vaerdsaett­e det.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du har fortsat fokus på at bruge kraefterne rigtigt. Du ved at hvis man skal klare en masse, så skal energien også bruges rigtigt. Alt dette gjorde du dig sikkert allerede tanker om i weekenden, men i dag får du nok i højere grad brug for at føre tankerne ud i praksis.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du traenger til at vaere hjemme endnu en dag, men det bliver nok vanskelige­re i dag, hvor det er mandag. Du har nok en masse projekter derhjemme, som du måske fik påbegyndt i weekenden, men som du ikke fik tid til at faerddiggø­re. Du kan måske bede om tidligt fri fra job.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Denne mandag vil du nok helst vaere alene, akkurat ligesom du gerne ville i går. Men i dag kan det nok blive vanskelige­re at få lov til, da du sikkert skal på job. Men du kan eventuelt bede om de opgaver, der kan klares alene, eller også kan du holde tidligt fri i stedet for.

KREBSEN 22/6-22/7

Denne mandag vil det nok ikke traekke alt for meget at skulle på job. Du traenger egentlig mere til at vaere sammen med dine naermeste. Det er ikke altid let at skulle balancere privatliv og arbejde, men du gør et ihaerdigt forsøg. Du skal nok finde tid til begge dele.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan du nå en masse, og det er lige fra A til Z. Du vil rigtig gerne have en lang to-do-liste, for du har massere af energi og arbejdsomh­ed i dig. Du behøver ikke at saette tempoet ned, det ville kun kede dig lige nu. I aften er du sikkert traet, men du går veltilfred­s i seng.

FISKENE 20/2-20/3

I dag kan du udvide dit netvaerk, og dermed dine muligheder. Du er god til at finde sammen med folk, der interesser­er sig for det samme som dig. Du er passionere­t, og vil gerne i dybden med dine interesser, og så går det lettest, hvis alle er lidt nørdede omkring tingene.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark