Ekstra Bladet

Otte tiltalt: Trampede på ofre på togskinner

- JULIE TERMANSEN jt@eb.dk

Efter flere tramp, spark og slag i ansigtet endte to ofre med at ligge efterladt og hjaelpeløs­e på s-togskinner ude af stand til at bevaege sig.

Nu er otte unge maend i alderen 16 til 20 år tiltalt for overfaldet. De syv af dem har vaeret varetaegts­faengslet siden overfaldet i starten af august.

Overfaldet foregik 4. august i år klokken cirka 5.30 på Taastrup Station på perronen, hvor en af de formodede gerningsma­end, ifølge anklageskr­iftet, talte med de to ofre og ringede efter flere af de formodede gerningsma­end.

Kort efter opkaldet ankom de resterende gerningsma­end.

Der blev uddelt slag og spark, hvorefter en af de nytilkomne ifølge anklageskr­iftet pressede de to ofre ned på togskinner­ne.

Trampet i hovedet

Her trampede de otte maend på skift de to ofre flere gange i hovedet, mens de lå ned.

Et af ofrene fik derudover nikket en skalle og fik et knae i hovedet flere gange. Det andet offer blev taget fat ved halsgreb og trukket bagover på togskinner­ne, hvorefter en af gerningsma­endene slap ham og kvitterede med at sparke og trampe ham i hovedet igen.

Da de otte gerningsma­end ifølge anklageskr­iftet troede, at et s-tog var på vej, sprang de selv op på perronen og efterlod de to ofre på togskinner­ne. ’Uagtet at ofrene på grund af den forudgåend­e vold er ude af stand til selv at komme vaek fra skinnerne’, fremgår

De otte maend er også tiltalt for at have forvoldt naerliggen­de fare for ofrenes det af anklageskr­iftet. liv.

Retssagen starter i Retten i Glostrup 14. november.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? To ofre blev efterladt hjaelpeløs­e på togskinner­ne på Taastrup Station ude af stand til at bevaege sig.
FOTO: KENNETH MEYER To ofre blev efterladt hjaelpeløs­e på togskinner­ne på Taastrup Station ude af stand til at bevaege sig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark