Ekstra Bladet

FCK HÅBER PÅ FISCHER MOD FCM

-

FC København håber at have Viktor Fischer med i naeste rundes topbrag i Parken mod FC Midtjyllan­d.

Den staerke offensivsp­iller er plaget af en ankelskade, men håbet i hovedstade­n er, at der er så meget bedring i løbet af landsholds­pausen, at Fischer er med mod midtjydern­e 25. november.

Vaeret savnet

Han spillede senest i slutningen af oktober mod AGF. Det blev til en enkelt scoring mod aarhusiane­rne, men Fischer var haemmet af skaden. Derfor var beslutning­en, at nu skulle anklen have ro, så landsholds­spilleren kunne blive helt klar.

Viktor Fischer pådrog sig skaden for halvanden måned siden i en kamp mod Vendsyssel, og den har blandt andet kostet de europaeisk­e udekampe i Bordeaux og Prag samt derbyet i Brøndby.

Saerligt i Europa har Fischers individuel­le offensive kvaliteter vaeret savnet, men går alt efter planen, vil han kunne vaere med mod Zenit 29. november i Skt. Petersborg.

Først gaelder det dog FC Midtjyllan­d, og i naeste kommer der en indikation af, hvor taet eller langt Fischer er fra at blive klar til gulddysten.

FCK spiller naeste tirsdag reservehol­dskamp i Farum mod FC Nordsjaell­and, og det vil vaere en oplagt mulighed for at teste Superligae­ns største profil.

 ?? FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX ?? Viktor Fischer blev skadet i kampen i Hjørring.
FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX Viktor Fischer blev skadet i kampen i Hjørring.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark