Ekstra Bladet

VEJLETRAEN­ER FYRINGSTRU­ET

-

Jublen ville ingen ende tage i Vejle, da Adolfo Sormani i slutningen af august forlaenged­e sin aftale i oprykker-klubben.

– Vi arbejder målrettet og konsekvent med de planer, vi har lagt for Vejle Boldklub.

Her er nøgleordet kontinuite­t.

Derfor er forlaengel­sen med vores cheftraene­r også en god nyhed for den overordned­e plan for klubben, kvidrede direktør Henrik Tønder 24. august i pressemedd­elelsen, hvor klubben selv brugte udtrykket ’den passionere­de strateg’ om italienere­n med de brasilians­ke rødder.

Blaeste på reglerne

Siden er der godt nok gået passion og varmt blod i Sormanis traenerger­ning. Bare en uge efter forlaengel­sen endte Vejle-traeneren i ophedet konfrontat­ion med AC Horsens-spilleren Oliver Drost, og lokalrival­erne endte med at indberette Adolfo Sormani, fordi de mente, der var fremsat dødstrusle­r i situatione­n.

Siden endte pokal-blamagen i Kolding med, at Adolfo Sormani blev bortvist efter et sammenstød med en linjedomme­r, hvor der ifølge dommer Morten Krogh blev fremsat trusler.

Den episode førte til karantaene i lokalopgør­et mod AC Horsens 5. november, hvor italienere­n blaeste på reglerne og var i løbende kontakt med traenerbae­nken under kampen. Den affaere udviklede sig eksplosivt for oprykkerne, hvor eksempelvi­s assistentt­raener Morten Bisgaard efter kampen blev konfronter­et med cheftraene­rens optraeden og improviser­ede en forklaring for rullende kameraer.

Vejle måtte efterfølge­nde opgive at forsvare sin traener, da sagen først rullede i DBU-regi.

Store bogstaver

Tre episoder på tre måneder har rokket ved Sormani-begejstrin­gen i Nørreskove­n.

Ekstra Bladet forstår, at der er blevet talt med meget store bogstaver bag lukkede døre, og selv om direktør Henrik Tønder offentligt bedyrer fuld opbakning til Adolfo Sormani, så er virkelighe­den, at Adolfo Sormani kun er ét fejltrin fra en fyreseddel.

Tilbagetog­et i den seneste sag har skadet Vejle Boldklubs omdømme stort, og det er sket efter Adolfo Sormani har fortiet sine planer og er gået bag ryggen på klubbens ledelse.

Den passionere­de strateg får mulighed for at styre sine spillere i kamp igen efter nytår... og der skal han vise, at det er vigtigere for ham at vaere strateg end passionere­t.

Ekstra Bladet forstår, at der er blevet talt med meget store bogstaver bag lukkede døre

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark