Ekstra Bladet

OB UNDER ANGREB - UDRENSNING LURER

-

OB har fået styr på marginaler­ne og spurter op gennem Superligae­n. Den sene sejrstraef­fer mod Esbjerg betyder, at den katastrofa­le saesonstar­t nu er forvandlet til en fjerdeplad­s. Mens bladene falder, så stiger OB.

Dermed kunne man håbe på julefred i Ådalen, men den ambitiøse cheftraene­r Jakob Michelsen håber på, at der bliver plads til nogle raketter hen over nytåret.

På interne møder har Jakob Michelsen klart formuleret et ønske om at ruske op i fynboernes offensiv.

Absolutte favorit

Bashkim Kadrii er OBtraenere­ns absolutte favorit til at baere striwernes angreb, men Michelsen savner en trovaerdig makker, som for alvor kan forløse klubbens potentiale.

Ingen klub afslutter oftere end OB fremgår det af superliga.dk. Alligevel står saesontota­len kun på 20 mål.

Nicklas Helenius er topscorer i klubben med fem traeffere, to af dem scoret på straffespa­rk - og det er kun udligninge­n mod FC Midtjyllan­d, der er kommet på et tidspunkt, hvor OB virkelig havde brug for det.

Laeg dertil Anders K. Jacobsen som for anden gang på tre saesoner er faldet i et sort hul scoringsma­essigt, og 32-årige Rasmus Festersen, der for laengst er blevet overhalet af unge Mathias Jørgensen og er femtevalg i frontkaede­n, når alle er skadesfri.

Dyr sommer

Jakob Michelsen har derfor bedt om, at rokader i frontkaede­n bliver oppriorite­ret. Firkantet sat op, så skal Nicklas Helenius, Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen videre – hellere før end siden.

Så simpel er verden imidlertid ikke. Sommeren har vaeret dyr for OB, der måtte se storinvest­or Niels Thorborg dybt i øjnene for at få midler til at hente Bashkim Kadrii og Janus Drachmann.

Der er ikke flere penge at handle for, og det bliver ikke ukomplicer­et at finde nye graesgange til Nicklas Helenius og Anders K. Jacobsen, der er blandt de absolut lønførende i Ådalen. Og det er aftaler der løber frem til 2020.

Det betyder, at klubben realistisk set kun kan forvente Rasmus Festersens farvel. Og det bliver svaert at finde en topangribe­r for de sparede lønkroner.

Men julen naermer sig – og Jakob Michelsens ønskesedde­l skrevet.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? OB’s angribere er ikke skarpe nok efter cheftraene­rens opfattelse.
FOTO: JENS DRESLING OB’s angribere er ikke skarpe nok efter cheftraene­rens opfattelse.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark