Ekstra Bladet

Eller hvad

- Sc@eb.dk

Sky Sports' oplysninge­r kan der dog vaere godt nyt på vej til VAR-tilhaenger­ne.

På torsdagens møde mellem alle Premier Leagueklub­berne skal dommerhjae­lpen således vaere højt på dagsordene­n. Så højt, at det kan ende med en ny afstemning om, hvor vidt man skal indføre det forud for naeste saeson.

Hvis regler skal aendres i Premier League, kraever det dog, at minimum 14 klubber stemmer for regelaendr­ingen.

Det engelske fodboldfor­bund testede systemet i forbindels­e med udvalgte FA Cup-kampe i sidste saeson, og også i denne saeson er det meningen, at man skal teste videohjael­pen yderligere, så klubberne kan tage beslutning­en på et oplyst grundlag.

Bølgerne gik højt ved VM i Rusland, VAR for første gang fik chancen på den helt store scene.

Kontrovers­ielt

Dommerne kastede i begyndelse­n af slutrunden om sig med straffespa­rk – til stor irritation for de fleste. Isaer for danske fans, der kunne se dommeren skifte mening i kampene mod både Peru og Australien i gruppespil­let.

I sidste ende var der dog relativt bred enighed om, at systemet trods alt var en succes - ligesom det også nyder popularite­t i de øvrige store ligaer i Europa.

En eventuel aendring i Premier League kan tidligst traede i kraft fra naeste saeson.

 ?? FOTO: AP ?? Dommer Paul Tierney begik et hav af fejl, selvom han havde hjaelp af VAR i FA Cup-kampen mellem Tottenham og Rochdale på Wembley Stadium i sidste saeson. Premier League-klubberne stemte nej halvanden måned senere.
FOTO: AP Dommer Paul Tierney begik et hav af fejl, selvom han havde hjaelp af VAR i FA Cup-kampen mellem Tottenham og Rochdale på Wembley Stadium i sidste saeson. Premier League-klubberne stemte nej halvanden måned senere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark