Ekstra Bladet

POLITIET HAR FÅET FLERE HENVENDELS­ER

Overvågnin­g viser drabsoffer forlade vaertshus hånd i hånd med den formodede morder

- FOTO: RENÉ SCHÜTZE cama@eb.dk

Nordjyllan­ds Politi har fået en raekke henvendels­er i forbindels­e med det makabre fund af et kvinde-lig i en garage i Hadsund søndag morgen.

Her blev en 40-årig kvinde fra Viborg fundet draebt, mens en 28-årig lokal mand blev anholdt på stedet, da han – ifølge politiets sigtelse – var i gang med at partere liget efter ugerningen.

Politiet har efterlyst vidner, og det har givet pote, oplyser vicepoliti­inspektør ved Nordjyllan­ds Politi Frank Olsen.

– Vi har fået en otte-ni henvendels­er i løbet af i går, og vi har derfor i dag vaeret i fuld gang med at afhøre de vidner og kortlaegge det haendelses­forløb, der har vaeret, siger Frank Olsen, der dog endnu ikke ønsker at gå i detaljer med henvendels­erne.

– Vi er stadig i den indledende efterforsk­ning, og der er mange spor, der skal analyseres, og en del vidner, der skal afhøres, siger han.

Ifølge politiets efterforsk­ere mødte den 40-årige kvinde sin formodede drabsmand på det lokale vaertshus Jagtstuen natten til søndag.

Tilfaeldig­t møde

Her ankom den 28-årige mand klokken 00.16, hvor han ifølge politiet tilsynelad­ende helt tilfaeldig­t mødte den 40-årige kvinde.

– Der er umiddelbar­t intet, der tyder på, at de to har haft kendskab til hinanden Vicepoliti­inspektør Frank Olsen før mødet på Jagtstuen. Det er et tilfaeldig­t møde, hvor de to falder i snak og finder sympati for hinanden, siger Frank Olsen til Ekstra Bladet.

Overvågnin­gsoptagels­er, som politiet har sikret fra vaertshuse­t, viser, at de to allerede 01.08 forlader stedet.

Sigtet for drab

Hånd i hånd forsvinder duoen ud af overvågnin­gens raekkevidd­e, og knap fire timer senere – klokken 04.48 – gør politiet det makabre fund af den draebte kvinde efter en anmeldelse fra en borger, der har observeret noget mistaenkel­igt.

Hvad der praecist er sket i de skaebnesva­ngre timer, er endnu uvist for offentligh­eden, men i et grundlovsf­orhør i søndags blev den 28-årige mand varetaegts­faengslet i fire uger sigtet for drab og usømmelig omgang med lig. Han naegter sig skyldig.

I søndags fremgik drabsmetod­en ikke af sigtelsen mod den unge mand, men ifølge Frank Olsen har politiet nu en idé om dødsårsage­n.

– Vi har fået de foreløbige resultater fra obduktione­n, men dem holder vi for os selv af efterforsk­ningsmaess­ige årsager. Den sigtede har ikke ønsket at udtale sig endnu, og han skal ikke laese om vores teori i pressen. Det er ham selv, der skal fortaelle, hvad der er sket, og det skal stemme nogenlunde overens med vores obduktion, siger Frank Olsen.

Der er mange spor, der skal analyseres, og en del vidner, der skal afhøres

 ??  ?? Politiets teknikere i gang ved garagen, hvor liget af kvinden blev fundet.
Politiets teknikere i gang ved garagen, hvor liget af kvinden blev fundet.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark