Ekstra Bladet

Tog BMW og kørekortet fra LTF’er

- DAN BJERREGAAR­D db@eb.dk

Tre gange standsede politiet et 23-årigt medlem af Loyal To Familia, mens han kokain-påvirket kørte rundt i sin BMW.

Den 23-årige erkendte forholdene, og i går blev han ved Retten i Hillerød frakendt førerrette­n i seks år og fik konfiskere­t en BMW af aeldre årgang.

Rutinemaes­sige kontroller

Det var i en periode fra februar til april 2017, at politiet traf det kokain-påvirkede bandemedle­m bag rattet på BMW’en. Alle gange i området omkring Heimdalsve­j i Frederikss­und.

– Der var tale om rutinemaes­sige kontroller, fortaeller sagens anklager, AnneMette Wedell Seerup.

Hun understreg­er, at det ikke var hasarderet kørsel, der vakte politiets interesse for den 23-årige. I det ene tilfaelde var det en manglende sikkerheds­sele.

Våben i bilen

– Han forklarede selv i retten, at han var medlem af LTF, siger Anne-Mette Wedell Seerup og tilføjer, at tilknytnin­gen til den forbudte bande formentlig også betød, at politiet var ekstra opmaerksom på den 23årige.

LTF’eren blev også dømt for at have vaeret i besiddelse af en laegtehamm­er under en af kørslerne samt en kniv og en patron under en af de andre forhold.

Normalt følger der en klaekkelig bøde med i den slags domme, men da den 23-årige i den mellemligg­ende periode har afsonet en dom for afpresning og røveri, absorbered­e faengselss­traffen ifølge anklageren en eventuelt bøde.

 ?? ARKIVFOTO: EB FOTO ?? Et 23-årigt medlem af Loyal To Familia må de naeste seks år spadsere, efter at han i går fik frataget sit førerbevis i retten.
ARKIVFOTO: EB FOTO Et 23-årigt medlem af Loyal To Familia må de naeste seks år spadsere, efter at han i går fik frataget sit førerbevis i retten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark