Ekstra Bladet

PÅ VEJ MOD SYD?

Valencia har haft en mand i Parken for at se naermere på Vavro og Boilesen

- GISLE THORSEN MADS GLENN WEHLAST gisle@eb.dk; mgw@eb.dk

Daniel Wass kan muligvis få selskab fra Superligae­n i Valencia.

Den tidligere Brøndbyspi­llers klub lurer nemlig på to FC København-spillere: Nicolai Boilesen og slovakiske Denis Vavro.

Det spanske medie Super Deporte skrev historien i går, og ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er der ikke bare tale om tomme rygter. Valencia har haft nummer to i den sportslige ledelse, den tidligere topspiller Vicente Rodríguez, til fodbold i Parken, og hans opgave var at holde øje med 26-årige Boilesen og den fire år yngre Vavro.

De har begge spillet godt i denne saeson. Saerlig slovakiske Vavro er trådt i karakter, og midterfors­vareren ligner en spiller, der på et tidspunkt vil kunne udløse jackpot på transferma­rkedet.

At Valencia sender en mand fra den sportslige topledelse til København er et udtryk for, at der blaeser nye vinde i Daniel Wass’ klub.

Brug for dem herhjemme

Tilbage i februar sikrede Valencia sig Juventussc­outen Pablo Longoria, der nu er direktør for scouting, analyse og rekrutteri­ng i den spanske klub.

Den bare 32-årige spanier ønsker, at Valencia nu også orienterer sig mod ’alternativ­e ligaer’ i jagten på spillere, og derfor er Superligae­n også kommet på radaren.

Valencia går primaert efter yngre spillere med et stort potentiale, og ifølge Ekstra Bladets spanske pressekild­er anser klubben fortsat både Nicolai Boilesen og Denis Vavro som interessan­te emner.

Men det bliver naeppe i det kommende transfervi­ndue, at spanierne går efter at hente dem, hvis det overhovede­t kommer til at ske.

I så fald er sommerhand­ler det mest sandsynlig­e scenarie – saerligt med tanke på at FC København er i en drabelig duel med FC Midtjyllan­d i Superligae­n og saetter alt ind på at hente guldet hjem til København til foråret.

Valencia har skuffet i denne saeson og ligger nummer 15 i La Liga, men det er ikke forsvarets skyld.

Klubben har lukket blot ni mål ind i 12 kampe. Problemet har vaeret i den anden ende, hvor det kun er blevet til otte scoringer og derfor alt for mange uafgjorte kampe.

Valencia går primaert efter yngre spillere med et stort potentiale,

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Jagten er gået indValenci­a kigger mod alternativ­e ligaer i jagten på nye, unge spillere, og både Denis Vavro og Nicolai Boilesen fra FCK har fanget spaniernes interesse.
FOTO: LARS POULSEN Jagten er gået indValenci­a kigger mod alternativ­e ligaer i jagten på nye, unge spillere, og både Denis Vavro og Nicolai Boilesen fra FCK har fanget spaniernes interesse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark