Ekstra Bladet

JOACHIM B.: BRITTA ER ET LYSENDE EKSEMPEL

-

KAERE SLYNGELSTU­EN

Jeg skriver til jer – ikke fordi jeg har brug for et råd, men fordi jeg må have luft.

Nu har Danmarks Statistik igen lavet en komplet overflødig statistik, som haevdes at vise, at den såkaldte ulighed i Danmark er blevet større.

Det er bare en masse tal i maerkelige kolonner. Men selvfølgel­ig er socialiste­rne i Arbejderne­s Erhvervsrå­d gået amok.

De siger, at samfundet er ved at blive ødelagt, fordi de rigeste har fået skattelett­elser.

Jeg bliver så sur, når jeg laeser sådan noget sludder.

Bare fordi de rige knokler mere, bliver de fattige jo ikke fattigere. Og hvem siger, at alle fattige vil vaere rige? Mange mennesker gider ikke have to biler og bo i store huse. De er lykkelige for en tovaerelse­s, hvor de tilmed får boligsikri­ng, og jeg ved ikke hvad.

Der er også mange, der foretraekk­er at sidde hjemme foran fjernsynet og se fodbold i stedet for at arbejde et par ekstra timer. Det er det, der hedder personlig frihed. Vi har nemlig alle frihed til at arbejde os op i samfundet og tjene mange penge. Hvis det altså er det, vi vil.

Tag f.eks. hende Britta Nielsen, der har vaeret på avisernes forsider de sidste uger.

Nu har jeg kun laest lidt i overskrift­erne. Men jeg kan forstå, at hun er en ganske almindelig HK'er ansat i Socialstyr­elsen.

Med flid og snilde har hun gennem årene skaffet sig en flot ekstraindk­omst.

Hun er et lysende eksempel på, at hvis man har energien, evnerne og lysten, så kan man meget hurtigt blive rig. Liberal hilsen

Joachim B. Olsen (LA), Christians­borg

 ?? TEGNING: MORTEN INGEMANN ?? Liberal Alliances politiske kuglestøde­r, Joachim B. Olsen, er igen blevet sur på Danmarks Statistik.
TEGNING: MORTEN INGEMANN Liberal Alliances politiske kuglestøde­r, Joachim B. Olsen, er igen blevet sur på Danmarks Statistik.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark