Ekstra Bladet

Mindst 8,4 mio. forsvandt i Holland

-

Rygproblem­er satte en stopper for ambitioner­ne om en springkarr­iere på højeste niveau for Britta Nielsens yngste datter, Samina Hayat.

Mor betaler

Hun var ellers indlogeret på et af Europas dyreste stutterier, hvor Britta Nielsen købte heste og traening til datteren for mange millioner kroner.

Derfor flyttede hun i 2012 fra Tyskland til Holland for at gøre karriere som hestehandl­er gennem et nyoprettet selskab.

– Min mor bliver selvfølgel­ig ved med at betale, så jeg kan koncentrer­e mig om at bygge en baeredygti­g forretning op, forklarer den 31-årige kvinde i et interview, som kan ses i fuld laengde på Dplay.dk.

Men selskabet ’S. Hayat Sporthorse­s BV’ blev aldrig baeredygti­gt, selvom Britta Nielsen i 2013 og 2014 pumpede knap 18 millioner kroner i kassen.

Heste for millioner er forsvundet

Trods den massive pengeindsp­røjtning havde firmaet ved udgangen af 2016 gaeld for 16,1 millioner kroner, mens der blot var aktiver for 7,7 millioner kroner i form af blandt andet heste, udstyr.Således er 8,4 millioner kroner forsvundet ud i den blå luft på fire år.

Selskabets direktør, Samina Hayat, har ikke aflagt regnskab i Holland for 2017.

Derfor er det fuldstaend­igt uklart, hvor de kostbare heste er forsvundet hen.

I interviewe­t på Dplay.dk var Samina Hayat ude af stand til at give et svar – og var så vaevende, at interviewe­ren måtte give op.

 ?? FOTO: DISCOVERY NETWORKS DANMARK ?? Samina i interviewe­t på Kanal 5.
FOTO: DISCOVERY NETWORKS DANMARK Samina i interviewe­t på Kanal 5.
 ??  ?? Seneste hollandske regnskab aflagt af direktør Samina Hayat var i 2016 og afslører et økonomisk morads. På blot fire år har hun opbygget en negativ egenkapita­l på 8,4 millioner kroner og en gaeld på 16,1 millioner kroner.
Seneste hollandske regnskab aflagt af direktør Samina Hayat var i 2016 og afslører et økonomisk morads. På blot fire år har hun opbygget en negativ egenkapita­l på 8,4 millioner kroner og en gaeld på 16,1 millioner kroner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark