Ekstra Bladet

Søster også indlagt

-

– Jeg havde så sagt til ham, at jeg syntes, at han skulle se at gå til øjenlaegen, og det gjorde han så den dag, jeg var til begravelse. Her fik han at vide, at han skulle direkte på hospitalet og opereres, og det En ulykke kommer sjaeldent alene. Samme dag som Karsten Ree blev indlagt, fik Janni Ree nemlig også besked om, at hendes søster var blevet indlagt med en punkteret lunge efter en brystopera­tion.

Den besked fik hun også under Rasmus Bergs begravelse.

– Min søster havde fået lavet en brystopera­tion dagen før, og efterfølge­nde havde hun følt, at brystet sad maerkeligt, og hun havde haft mange smerter om natten. Hun bliver akut indlagt, og laegerne fandt ud af, at hendes lunge var punkteret, fordi der var blevet stukket et hul på fire centimeter i forbindels­e med operatione­n.

– Hun har nu gennemgået operation og er stadig indlagt. Det er alvorligt, for sådan noget kan man dø af.

Påvirket og rystet

Janni Ree er efter alle de ubehagelig­e oplevelser meget påvirket og rystet.

– Det er selvfølgel­ig rigtig hårdt, for det er mange ting, der sker lige nu. Jeg har for nylig mistet min far og min hund, og nu sker det her så. Men det, der ikke slår dig ihjel, gør dig staerkere. Jeg kan dog godt maerke, at jeg lige skal meditere lidt, traekke vejret og passe på mig selv i de her dage.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark