Ekstra Bladet

’Robinson’-vinder: Sådan skal pengene bruges

Jamil Faizi har taenkt sig at bruge sin halve million på fast ejendom

- LARS SEJR FOTO: TV3 ls@eb.dk

Efter 45 dage på en ø i Filippiner­ne kunne Jamil Faizi fra Grenaa lade sig hylde som vinder af årets ’Robinson Ekspeditio­nen’ og tage praemien på 500.000 kroner med sig hjem til Danmark.

Han har laenge vaeret regnet blandt favoritter­ne, da han har vaeret blandt de staerkeste i dysterne og stået i den staerkeste alliance. Men hvis man tror, at pengene skal snoldes op, så kan man godt tro om igen.

– Der er en lejlighed i Aarhus, jeg har kigget på, så det vil vaere en god udbetaling dertil. Jeg har søgt ind på fysioterap­eut-studiet, så jeg håber, at jeg kommer ind, og så vil det vaere klasse, hvis jeg kan få en lejlighed i byen, siger han og fortsaette­r.

– Og så vil jeg gerne have flere oplevelser. Jeg elsker at opleve verden og at hike. Jeg elsker naturen, og der er helt sikkert nogle penge, der skal bruges på det. Jeg vil gerne opleve Asien som backpacker.

Blev gode venner

Pengene udbetales først nu her, hvor programmet er slut, og der skal naturligvi­s betales skat af beløbet.

Jamil peger på dysterne, når han bliver bedt om at taenke tilbage og udpege et højdepunkt. Han vandt da også flere af dem, men ikke alt var rosenrødt.

Han, Loco, Yasser og Türker havde flere kontrovers­er, som man også fik at se i programmet.

– Nogle af følelserne er kommet op igen, når jeg har set det på tv, men det, man jo ikke ser i fjernsynet, er, at vi om aftenen efter

Der er en lejlighed i Aarhus, jeg har kigget på, så det vil vaere en god udbetaling dertil

hvert skaenderi sad og fik redt trådene ud. Vi er skidegode venner i dag, og vi snakker fint sammen, siger han og pointerer, at han har forståelse for, hvorfor det er klippet sådan sammen.

 ??  ?? En stolt vinder med ’Robinson’-vaerten, Jakob Kjeldbjerg.
En stolt vinder med ’Robinson’-vaerten, Jakob Kjeldbjerg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark