Ekstra Bladet

Klavs håber til det sidste

- JAN JENSEN – Du har et begrundet håb om, at du kan se hende i Frankrig? jaj@eb.dk

Landstraen­er Klavs Bruun er naturligvi­s aergerlig over, at Stine Jørgensen og Line Haugsted ikke allerede er en del af hans trup på 16 spillere. Men han har langt fra opgivet håbet om, at de kan traede ind i EMturnerin­gen på et tidspunkt.

– Der er lavet en plan for Stine Jørgensen fra fysioterap­euten. Den handler om hvor meget hun skal vaere med i traeninger­ne. Det er maks en time her de første dage. Det handler om, hvordan hun føler det. Er det behageligt? Er der nogen problemer?

– Først sidste på ugen traeffer jeg beslutning­en om, hvorvidt hun skal med til Frankrig. – Ellers var hun her ikke – Når det gaelder Haugsted, er meldingen fra Viborg, at de ikke mener, hun kan klare den belastning en hel slutrunde er. Men de er heldigvis gået med til, at hun er her til samlingen, og hvis vi føler, vi har behov for at få hende ind som forsvarssp­iller, kan vi lave en aftale med Viborg om, at vi bruger hende i et eller andet omfang. Jeg har hende i baghånden.

De er vigtige

– Hvis alle havde vaeret klar havde jeg haft svaert ved at saette navn på de 16 spillere. Så skulle der flyttes rundt på nogle brikker. Selvfølgel­ig havde jeg gerne set, at Haugsted og Stine Jørgensen havde vaeret klar. Jeg har ikke lagt skjul på, at de to er vigtige.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Line Haugsted fyrer kanonen af. Landstraen­eren håber meget hun kan spille EM.
FOTO: LARS POULSEN Line Haugsted fyrer kanonen af. Landstraen­eren håber meget hun kan spille EM.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark