Ekstra Bladet

Maerkelig situation i Brøndby

Simon Tibbling var i et par uger det helt store samtaleemn­e i den danske Superliga, men svenskeren har siden fået faerre spilminutt­er. Det er underligt, mener hans agent

- ANDREAS ARP, TIPSBLADET.DK – Hvad taenker du om, at han på det seneste er blevet sat af holdet? – Hvordan vil I så reagere, hvis der kommer et tilbud?

Der var historien om de afviste tilbud fra FC København og FC Midtjyllan­d og ikke mindst også den famøse hånd i nakken fra cheftraene­r Alexander Zorniger.

Den svenske Brøndbymid­tbanespill­er Simon Tibbling var saerligt i september det helt store samtaleemn­e i dansk fodbold, men siden har røgen lagt sig en smule, og den 24-årige svensker har dermed kunnet holde fokus på at spille fodbold.

Henvist til baenken

Tibbling har dog ikke spillet 90 minutter siden den 23. september, og i de to seneste Superliga-kampe mod FC København og AGF har Brøndby-profilen vaeret henvist til baenken med et par korte indhop til følge.

Det betyder dog ikke, at Tibbling er blevet utålmodig. Det fortaeller hans agent Per Jonsson:

– Simon spiller i Brøndby, og der er hans fokus. Som det ser ud lige nu, kommer der ikke til at ske noget til januar, og der er heller ikke nogen tilbud på bordet i øjeblikket. – Det er underligt. Selvfølgel­ig er det det, fordi han var en af de bedste spillere i hele ligaen i sidste saeson. Så det er maerkeligt, at han nu pludselig ikke starter inde. Det er min mening.

– Vi kigger altid på fremtiden. Selv da han kom til Brøndby, talte jeg med Troels (Bech red.) om, at han skulle saelges efter ét eller to år. Det var ambitionen, og det er stadig vores ambition at se fremad. Så vi får at se, siger Per Jonsson til tipsbladet.dk.

Simon Tibbling kom til Brøndby fra FC Groningen i sommeren 2017 og har kontrakt med de blå-gule til sommeren 2022.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark