Ekstra Bladet

Mobilmaerk­e koster dyrt

- PR-FOTO

Du kan spare endnu mere end de gennemsnit­lige 1500 kroner på abonnement­et, hvis du taenker dig godt om, når der købes ny mobil.

– Køber du en ny mobil med det rigtige forbrug, er der mange penge at spare, siger Nicolas Fredriksen.

Dobbelt så dyr

Også valget af telefon har betydning for den samlede regning. En iPhone XR i den mindste udgave koster 6699 kr., mens en Nokia 7.1 kraever 2790 kroner i investerin­g.

I praksis er forskellen mellem modellerne imidlertid mere et spørgsmål om prestige og design, end at man får en markant dårligere produkt. Kan du leve med et andet styresyste­m end Apples og ikke har brug for det absolut bedste kamera, kan du trygt vaelge en Nokia-model.

En husstand med blot to medlemmer kan i det tilfaelde spare hele 7818 kroner.

– Mange har en Apple-mobil i baglommen, som er svinedyr. De er bare slet ikke så gode, som de bedste telefoner på markedet.

– Du kan få telefoner, der koster en tredjedel af en iPhone, og som er bedre.

– Så taenk lige over, hvor mange penge det bliver til, når du ganger op med alle i familien, som har en mobiltelef­on.

Der er da masser af kunder, som har for meget i deres abonnement

– Der er da masser af kunder, som har for meget i deres abonnement. Men de betaler forholdsma­essigt heller ikke ret meget for det.

– Det er måske 20-30 kroner om måneden, der til gengaeld giver en tryghed

 ??  ??
 ?? FOTO: OLIVIA LOFTLUND ?? Dovenskab og utidssvare­nde vaner gør det alt for dyrt at vaere mobilkunde, mener Nicolas Fredriksen.
FOTO: OLIVIA LOFTLUND Dovenskab og utidssvare­nde vaner gør det alt for dyrt at vaere mobilkunde, mener Nicolas Fredriksen.
 ??  ?? iPhone XR.
iPhone XR.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark