Ekstra Bladet

Politiet: Vi efterforsk­er massivt

-

Hos politiet har man fortsat stort fokus på drabssagen, hvor 31-årige Nedim Yasar blev fatalt kvaestet af to skud i hovedet efter receptione­n på hans egen biografi, ’Rødder’.

– Vi efterforsk­er ret massivt, men vi har ikke direkte spor, der peger i retning af en gerningsma­nd. Det kan stadigt gå i forskellig­e retninger, fortaeller Torben Svarrer, chef for efterforsk­ningssekti­onen, Københavns Politi.

– Vi har afhørt temmelig mange, men der er stadigvaek vidner, som formentlig ikke er blevet afhørt endnu.

– Den mindste detalje kan vaere vigtig for os. Så har man vaeret i området omkring drabstidsp­unktet – før og efter, men primaert før – så vil vi rigtigt gerne høre fra dem, oplyser Torben Svarrer.

– I har efterlyst vidner. Har det givet noget?

– Vi har fået adskillige henvendels­er fra borgere og vidner generelt, men hvad de har fortalt, vil jeg ikke gå naermere ind i lige nu, siger Torben Svarrer.

Intet nyt lys

I forbindels­e med efterforsk­ningen har politiet vaeret rundt i området omkring Hejrevej i det københavns­ke nordvestkv­arter.

Her man blandt andet søgt videooverv­ågning, der om muligt kunne medvirke til opklaringe­n af drabssagen.

Et af steder, der i den forbindels­e er har fået besøg, er Imam Ali Moskéen på Vibevej, der går parallelt med Hejrevej, hvor drabet blev udført.

– Politiet har vaeret forbi og se vores videooverv­ågning. Moskéen havde lukket, da det skete, fortaeller Mohammad Khani, imam ved moskéen.

Han oplyser, at moskéens overvågnin­g ikke har kunnet kaste lys over drabssagen.

Vi har afhørt temmelig mange, men der er stadigvaek vidner, som formentlig ikke er blevet afhørt

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark