Ekstra Bladet

Bookmakere ikke i tvivl: Molly vinder

- LARS SEJR lars.sejr@eb.dk PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

I 2015 måtte Søs Egelind nøjes med en fjerdeplad­s i ’Vild med dans’. I aften kan datteren Molly Egelind tage de sidste skridt, når hun entrerer finale-dansegulve­t i Horsens med sin dansepartn­er, Mads Vad.

På sidelinjen vil mor selvfølgel­ig sidde klar og følge dysten mod Simon Stenspil og Asta Björk Ivarsdotti­r.

– Jeg vidste godt, at Molly er musikalsk og har rytmesans, men det kommer bag på mig, at hun har kunnet blive så god. Jeg har set hende til fester, hvor hun har givet den gas, men det her er jo noget helt, helt andet, griner Søs Egelind.

– Hun gør det supergodt, så det er klart, at jeg hepper på hende. Jeg ved, at de gør alt, hvad de kan, og vi kommer til at heppe alt, hvad vi kan. Når det er sagt, så tror jeg også, at man overlever, selvom man ikke vinder.

En kaempe oplevelse

Søs Egelind har vaeret en del af dansk showbusine­ss siden midten af 80’erne. Men lige i ’Vild med dans’ forsøger hun at blande sig så meget udenom, som hun nu kan.

– Jeg snakker kun om de her ting med Molly, hvis hun selv synes, vi skal snakke om dem.

– Jeg havde min oplevelse, og nu har hun sin, men jeg ved, at de er utroligt traette, for det er jo umenneskel­igt hårdt, det de går igennem.

– Samtidig er det også bare en kaempe, kaempe oplevelse. Det ved jeg jo selv, siger Søs Egelind, der også selv dansede med Mads Vad.

– De er virkelig faldet i hak med hinanden og har haft en fantastisk tid sammen. Hele hendes ansigt stråler af glaede. Nu handler det om at nyde de minutter, de har tilbage, forklarer hun.

Hvis Molly og Mads Vad vinder konkurrenc­en, vil der vaere kontant afregning til mor. I begyndelse­n af programmet spillede Søs Egelind nemlig 1000 kroner på, at datteren ville vinde. Hvis det sker, vil det give 4500 kroner lige ned i lommen.

En tapper mand

– Så giver jeg en rigtig god omgang. Ikke mindst til den meget, meget tapre Benjamin, som er gift med Molly. Han har kørt showet derhjemme, og hvis hun vinder, så tilhører trofaeet i høj grad barn.

– Man taenker dans og drømmer dans, når man er med. Det er sikkert sindssygt irriterend­e at vaere i naerheden af, men der har ikke vaeret noget piv eller ballade.

– De har vaeret tapre, så de skal også have en ekstra stor julegave, lover Søs Egelind. også mand og Det bliver Molly Blixt Egelind og Mads Vad, der i aften kan haeve trofaeet og kalde sig vinder af ’Vild med dans’ 2018. Det er bookmakern­e rørende enige om.

Hos Unibet giver Molly og Mads pengene 1,38 gange igen, mens Simon Stenspil og Asta Björk ligger i odds 2,80. Billedet er det samme hos både Bet365 og Danske Spil.

Hos Bet365 får man pengene 3,40 gange igen, hvis man spiller på Simon og Asta, og de vinder. Molly og Mads giver kun pengene 1,30 gange igen.

Hos Danske Spil giver Molly og Mads pengene 1,35 gange igen, mens oddset er 3,00 på Simon og Asta.

– Vi har sat oddsene ud fra den betragtnin­g, at Molly i stort set alle programmer har scoret flest point fra dommerne, forklarer odds-ansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil.

Man taenker dans og drømmer dans, når man er med. Det er sikkert sindssygt irriterend­e at vaere i naerheden af

Vi er med på, at ’Vild med dans’ i sidste ende er en popularite­tskonkurre­nce

Skal man saette procent på, er det nok 70-30 i hendes favør

– Vi er med på, at ’Vild med dans’ i sidste ende er en popularite­tskonkurre­nce, og vi vurderer, at Molly også her er favorit. Skal man saette procent på, er det nok 70-30 i hendes favør, siger Peter Emmike.

Skulle Simon Stenspil gå hen og løbe med sejren, bliver det en bekostelig affaere for Danske Spil, fortaeller den odds-ansvarlige.

– Så bliver det en udgift for os. Han startede i odds 20, men er nu nede i odds 3. Han kommer til at koste Danske Spil, hvis han vinder, konstatere­r Peter Emmike.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Storfavori­t Søs Egelind dansede selv med Mads Vad, da hun var med i ’Vild med dans’. Dengang blev parret nummer fire – i aften er han bookmakern­es klare favorit til at vinde det hele sammen med Søs’ aeldste datter, Molly Egelind.
FOTO: MOGENS FLINDT Storfavori­t Søs Egelind dansede selv med Mads Vad, da hun var med i ’Vild med dans’. Dengang blev parret nummer fire – i aften er han bookmakern­es klare favorit til at vinde det hele sammen med Søs’ aeldste datter, Molly Egelind.
 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Skuespille­rne Simon Stenspil og Molly Egelind er klar til aftenens store danse-finale.
FOTO: MOGENS FLINDT Skuespille­rne Simon Stenspil og Molly Egelind er klar til aftenens store danse-finale.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark