Ekstra Bladet

Forbudt for Nikolai

-

I mandags kom det frem, at biludlejni­ngsfirmaet Sixt havde reklameret med, at 19-årige prins Nikolai havde ’valgt bil på abonnement fra Sixt All-Inclusive’. Det fremgik af en pressemedd­elelse, som efterfølge­nde er blevet slettet.

Kongehuset­s kommunikat­ionsafdeli­ng fik travlt med at beklage på vegne af prinsen, der ifølge dem ikke må reklamere på den måde.

Internt brug

– Kongelige markedsfør­er ikke virksomhed­er eller produkter. Prins Nikolai beklager fejltagels­en, som der nu er rettet op på, lød det fra kongehuset­s kommunikat­ionsafdeli­ng.

Den formulerin­g fik Ekstra Bladet til at studse – for havde ikke både Nikolais far og farbror gjort praecist det samme flere gange?

Jo, men det er slut, lyder meldingen altså fra kongehuset­s kommunikat­ionsafdeli­ng, der ingen kommentare­r har til, at det efterfølge­nde ser ud til, at modelprins­en Nikolai ikke havde indgået en aftale med Sixt.

Ifølge hans mor, grevinde Alexandra, havde den unge prins blot sagt ja til at få taget et foto til internt brug i firmaet.

Da prins Nikolai fyldte 18 sidste år, fik han i øvrigt en Renault Twingo af sin far, hvilket må siges at vaere klasser under, hvad prins Joachim og kronprins Frederik selv blev begavet med i anledning af maerkedage­n.

 ?? FOTO: HAERENS SERGENTSKO­LE ?? Prins Nikolai gjorde bare, hvad hans far og farbror havde gjort.
FOTO: HAERENS SERGENTSKO­LE Prins Nikolai gjorde bare, hvad hans far og farbror havde gjort.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark