Ekstra Bladet

I øvrigt mener

- F. Christense­n Gåsetorvet Nakskov Ulrik Sommer-Jensen Hammershus­vej 71 Store Merløse Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at altså herre jemini, hvad foregår der i hovederne på folk? Hvornår vågner man op. Jeg taenker her på det amerikansk­e Black Friday, hvor butikkerne lokker med billige superprise­r, som kun har det formål at grave dybt i lommerne på kunderne. Er folk bevidste om, at butikkers priser saettes op før den maerkvaerd­ige godhedsdag? Det fremgår med al tydelighed, at alle er med på karruselle­n. Hvad skal vi med den amerikansk­e idioti? Har vi ikke nok i egne danske traditione­r. at da jeg var vaerneplig­tig i 1973, kunne vi på togstation­en få en skriftlig bekraeftel­se, når der havde vaeret forsinkels­er med togene. Så kunne vi vise den på tjenestest­edet, og så slap vi for videre tiltale. Selvom Forsvaret er et af sidste steder, hvor vi kan forvente fornyelse af ledelsesst­ilen, må vi altså konstatere, at Undervisni­ngsministe­riet i dag ikke engang er nået lige så langt, som Forsvaret var for 45 år siden jf. en bekendtgør­else om fravaer, hvorefter bare fem minutters forsinkels­e skal takseres til en times fravaer. Tydeligvis forfattet af forkaelede danskere, der aldrig har vaeret afhaengige af offentlige transportm­idler. Bekendtgør­elsen er primitiv og stupid.

Det ville klaede rektorerne, hvis de i højere grad ville bakke op om elevernes protester mod makvaerket, som kun er til glaede for de mest reaktionae­re politikere og de mest outrerede lektor Blomme-typer blandt underviser­ne. at jeg er helt enig med Lars Løkke i, at det er rart at vaere født i Danmark. Men det er pinligt, at vi saetter nordisk rekord i hjemløshed for unge mennesker. De er jo født i Danmark, men de har det ikke rart.

Hjaelp dem, Løkke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark