Ekstra Bladet

DANSK TALENT I KRIG MED SAUERLAND

Ditlev ’D-Struction’ Rossing vil gerne møde dopingdømt­e Micki Nielsen i en EM-kamp, men han stiller klare krav

- ANDERS JENSEN aj@eb.dk

Sveden pibler af 23-årige Ditlev ’D-Struction’ Rossing, når han sparrer med sin amerikansk­e traener Sherman Williams i det farverige lokale i Bokseinsti­tuttet, Valby. Han traener hårdt.

Rossing skal i ringen på lørdag ved Danish Fight Night i Frederiksb­erg-Hallerne, og han har kaempe ambitioner for fremtiden. Han vil vaere verdens bedste i sin vaegtklass­e – cruiservae­gt.

Store kampe venter

Hvis Rossing vinder på lørdag mod argentinsk­e Miguel Peralta, der har tilnavnet ’El Verdugo’ (som på dansk betyder bødlen, red.), så venter de helt store kampe lige om hjørnet.

Rossing har før flirtet med tanken om en danskerkam­p mod Patrick Nielsens bror Micki Nielsen, og den er han stadig klar til. Det fortaeller han til Ekstra Bladet, der møder Rossing ved ringside efter traening.

– Jeg fokuserer kun på min naeste kamp, men det er klart, at jeg kan se, Micki Nielsen har fået en EM-kamp i februar 2019. Og det er da klart, at hvis han vinder den, så kan det vaere interessan­t at få et dansk opgør om EM-titlen i Danmark, siger Ditlev Rossing.

Kraever dopingtest

Tilbage i september 2017 fik Micki Nielsen en dopingdom, da han var blevet testet positiv for testostero­n efter en kamp i Sydafrika mod Johnny Muller i 2016.

Dommen har betydet, at Rossing har en raekke forbehold inden en eventuel kamp mod 25-årige Micki Nielsen.

Ja, det gør jeg, selvom folk synes, at det er flabet. Jeg synes bare, at det er oplagt.

– Har du andre forbehold inden en kamp mod ham?

– Nej, jeg vil bare gerne bokse, men jeg er ikke idiot: Jeg vil ikke møde ham med hans betalte dommere i ryggen. Ellers er jeg klar.

Ikke en nødvendig kamp

Rossing ser dog ikke en kamp mod Micki Nielsen som en nødvendigh­ed.

– Der er helt stille både fra Micki, hans traener Gutte og manager Simon. Det tager jeg som mit svar, og jeg ved godt, at de ikke er interesser­et i at møde mig. Jeg mener allerede på nuvaerende tidspunkt, at jeg er den bedste cruiservae­gter i Danmark, siger han.

På naeste side svarer Sauerland igen på anklagerne

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark