Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

-

VAEDDEREN

21/3-20/4 Du traenger til at se en masse mennesker i dag, og der må gerne vaere hektisk akivitet dagen igennem. Du har sikkert en masse på hjerte, og du vil nyde at vaere sammen med andre, som også har en masse at fortaelle. Du skal nok få noget at se til i dag.

LØVEN

23/7-23/8 I dag kan du glaede dig til, at det endelig snart er weekend. Du vil nok mere traenge til at pleje din fritid, og isaer dine venskaber, end du vil traenge til at skulle på job i dag. Lige så snart du har fri, bør du sørge for at få dig et par aftaler med vennerne. Du forlanger fart over feltet.

SKYTTEN

23/11-21/12 Efter flere travle dage, måske isaer på jobbet, vil du traenge til at nyde livet i dag. Du vil gerne vaere sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Uanset om du er i forhold eller ej, så vil du gerne opleve en masse i dag, sammen med folk du holder af.

TYREN

21/4-21/5 Du kigger på din økonomi i dag, da du ved at pengene skal prioritere­s, den kommende tid. Der er nok mange tilbud i luften nu, hvor julemånede­n naermer sig, og de første julefrokos­ter begynder at saette ind, måske allerede i weekenden. Lav et budget, så du er lidt på forkant.

JOMFRUEN

24/8-23/9 Du har fokus på din fremtid og din målsaetnin­g i dag. Du har nok meget store planer, og du saetter i hvert fald ikke dit lys under en skaeppe. Det er der heller ingen grund til at gøre, du kan lige så godt tro på tingene. I dag skeler du til de store linjer, detaljerne må vente.

STENBUKKEN

22/12-20/1 I dag venter der en hektisk dag på jobbet. Der er nok mange udfordring­er, men du vil gerne binde alle de løse ender sammen. Det kan selvfølgel­ig godt vaere vanskeligt, og det er ikke sikkert, at du er enig med alle dine kolleger. Du bør dog ikke tvivle på, at alt ordner sig.

TVILLINGER­NE

22/5-21/6 Efter at du måske har villet vaere for dig selv i et par dage, så skifter du fuldkommen humør i dag. Du vil gerne ud blandt en masse andre mennesker, og du falder let i snak med hvem som helst. Du er godt selskab lige nu, fordi du virkelig har antennerne ude, og er nysgerrig.

VAEGTEN

24/9-23/10 I dag vil du maegtig gerne opleve en masse, og alle pligter og rutiner skal du nok bare have overstået. Lige så snart du har fri, bør du se dig om efter noget, som kan give dig den spaending du søger. Livet skal af og til indeholde overraskel­ser, så vaer bare åben.

VANDBAERER­EN

21/1-19/2 Du har virkelig brug for at livet skal vaere sjovt lige nu, og du har selv mange kreative forslag og ideer. Du vil vaerdsaett­e at vaere sammen med andre mennesker, og der må gerne vaere en løssluppen stemning. Du vil også saette pris på et par livlige diskussion­er. Nyd dagen.

KREBSEN

22/6-22/7 Du vil nok helst vaere i dit eget selskab i dag, men det er ikke sikkert, at det bliver så let. Der er måske mange mennesker omkring dig, som alle kraever noget af din opmaerksom­hed. Du kan se frem til i aften, hvor du endelig kan få lidt mere tid til dig selv.

SKORPIONEN

24/10-22/11 Efter flere dage med fokus på dine relationer, så traenger du til at vaere mere opmaerksom på dine egne behov. Det er ikke altid, at man husker det, ofte er der en tendens til, at man glemmer sig selv. I dag kan du gå imod denne tendens, og sørge for at give dig selv lidt tid.

FISKENE

20/2-20/3 Du har behov for at vaere hjemme i dag. Du skal nok først lige have klaret dagens pligter, men lige så snart du har fri, kan du glaede dig til at komme hjem. Det har nok vaeret en kraevende uge, og derfor kan du glaede dig til, at du bare kan gøre som du vil, når du får fri i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark