Ekstra Bladet

Politi: Vi vil gerne høre fra vidner

- Cama@eb.dk

fantasiske ting. Han var på toppen, lød det fra administre­rende direktør ved Radio24syv, Jørgen Ramskov, som sammen med kollegerne Mikael Bertelsen, Simon Juhl, Roland Møller og forfatter til bogen 'Rødder', Marie Louise Toksvig, blandt andre var mødt op.

Uopklaret

Den 31-årige blev senere på eftermidda­gen stedt til hvile på den muslimske gravplads i Brøndby med den taetteste familie – herunder Nedim Yasars kaereste – samlet taettest om kisten i endnu en bøn.

På Ekstra Bladets henvendels­e afviste flere fra Nedim Yasars bagland at laegge navn og billede til et par ord om den draebte radiovaert. Alligevel lød det samstemmig­t, at han til trods for sin dystre fortid var symbolet på forandring og mod.

– Jeg er her af respekt for det han gjorde, for vi kan alle sammen laere noget af ham. At hadet og frygten ikke skal vinde, lød det fra en kvinde, som ikke ønskede at stå frem med navn.

Drabet på Nedim Yasar er fortsat uopklaret. Efterforsk­ningen af drabet på Nedim Yasar har fortsat højeste prioritet hos Københavns Politi

Det fortaeller efterforsk­ningsleder Torben Svarrer til Ekstra Bladet.

– Der er ikke så meget nyt at sige i efterforsk­ningen, men vi har modtaget en raekke henvendels­er fra offentligh­eden, som vi lige nu gennemgår. Derudover skal vi foretage nogle genafhørin­ger, siger han.

I forbindels­e med efterforsk­ningen har politiet tidligere efterlyst vidner, der kan have set noget omkring klokken 19.30 i området ved Hejrevej i København NV.

– Vi vil stadig gerne høre fra folk, hvis de går med den mindste viden om sagen, siger Torben Svarrer.

 ??  ?? En mors afskedNedi­m Yasars naermeste familie sagde et endeligt farvel til den draebte radiovaert på den muslimske gravplads i Brøndby. Ekstra Bladet har fået familiens tilladelse til at bringe billedet fra afskeden.
En mors afskedNedi­m Yasars naermeste familie sagde et endeligt farvel til den draebte radiovaert på den muslimske gravplads i Brøndby. Ekstra Bladet har fået familiens tilladelse til at bringe billedet fra afskeden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark