Ekstra Bladet

Kontrakt kraevede fortroligh­ed

-

Foreningen Business Kolding påpeger, at der ifølge kontrakten med Barack Obamas folk skulle vaere ’total fortroligh­ed omkring alle vilkår i aftalen, herunder økonomi’.

Hvis Foreningen Business Kolding ikke levede op til det, ville det vaere lig med kontraktbr­ud og arrangemen­tet ville blive aflyst.

Det blev det som bekendt ikke, og i alt cirka 700 gaester, heriblandt 200 udvalgte studerende, lyttede til direktøren for Foreningen Business Kolding, Morten Bjørn Hansens, interview med USA’s første sorte praesident.

– Kolding Kommune gav os et markedsfør­ingsbidrag, blandt andet til gengaeld for nogle billetter og den megen omtale af arrangemen­tet. Resten er foregået i en privat forening, og så er hverken vi eller kommunen forpligtet til at give oplysninge­r om økonomiske forhold, siger Morten Bjørn Hansen til Ekstra Bladet.

Det er tidligere fremgået af blandt andet Børsen, at Barack Obama tager 2,5 millioner kroner pr. foredrag. Hundelufte­rfirmaet Rover åbner verdens første trampolin-park til hunde i London.

Ifølge det britiske medie Metro UK er det for at hjaelpe med at holde de firbenede energibund­ter aktive hen over vinteren, hvor mange ikke bliver luftet nok.

Ifølge Metro UK er tilmelding­erne strømmet ind.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark