Ekstra Bladet

Kaempede for forholdet i to år

- Nbm@eb.dk

– Vi var begge to sådan lidt alfahan-typer. Det vil vaere svaert i de fleste aegteskabe­r, tror jeg. Men vi klarede det da i 13 år, heraf 11 som gift. Og nok fordi vi havde en stor hengivenhe­d og respekt over for hinan- den. Det har vi egentlig stadigvaek. Det kunne bare ikke fungere. Det blev simpelthen til for mange sammenstød. Men jeg tror også, at jeg med tiden blev mere og mere alfa, siger hun aerligt i interviewe­t.

Nydt at vaere alene

I interviewe­t med SØNDAG laegger Jette Torp ikke skjul på, at hun til tider kan føle sig ensom og alene, fordi hun ikke laengere har en mand at dele livet med. Netop ikke at have en mand i sit liv er noget, som ifølge Jette Torp er temmelig fjernt for hende.

Da hun var 18 år, mødte hun sin første mand, som hun har tre børn med. Da hun var 36 år, blev de to skilt, og blot to år efter mødte hun så Claus Pilgaard.

– Jeg har opdaget, at jeg godt kan holde mig selv med selskab. Jeg kan også føle mig ensom, selvfølgel­ig. Også nogle gange på den der måde, hvor jeg taenker: ’Hvad er det lige for et liv, jeg har lavet for mig selv?!’ Det kan vaere, hvis jeg sidder og scroller på Instagram og ser, hvor meget gang i den andre har. Det skal man passe på med, siger Jette Torp aerligt i interviewe­t.

Alligevel er Jette Torp ikke på udkig efter en ny mand at dele sit liv med.

– Da jeg blev skilt første gang, håbede jeg, at jeg ville møde en ny kaerlighed. Jeg følte mig ung. Jeg taenkte ikke på at skulle have flere børn, men jeg ville gerne have en ny familie med en. Og det kom jeg jo til. Denne her gang er det vigtigste at etablere mig sammen med alle dem, der står mig naert. Jeg har ikke sådan fokus på at skulle møde en ny mand, lyder det fra Jette Torp. I 2013 fortalte Jette Torp til SØNDAG, at hun havde sagt ordene ’jeg vil skilles’, men at hun og Claus Pilgaard valgte at blive ved med at kaempe for aegteskabe­t. To år senere var det så definitivt slut mellem dem.

Claus Pilgaard har tidligere også fortalt åbent om bruddet med Jette Torp. Ifølge ham var det hans stigende succes, der var med til, at aegteskabe­t ikke laengere var holdbart.

Prisen for succes

– Altså sådan helt firkantet kan man sige, at succes HAR en eller anden pris. Naesten ligegyldig­t hvordan, så HAR det en lille pris.– Men jeg synes faktisk, Jette og jeg blev enige om, at vi skulle prøve lige at saette hinanden fri, har han tidligere fortalt til Femina. Den udlaegning er Jette Torp dog ikke helt enig i. I interviewe­t med SØNDAG fortaeller hun tvaertimod, at hun ’klappede i sine haender’ over Claus Pilgaards succes, fordi det betød, at hun selv kunne traekke stikket og tage det lidt mere roligt i sit arbejdsliv.

Aktuel med ny musik

Jette Torp er lige nu aktuel med ny musik, og hun kan blandt andet opleves på juleturné i 2018 sammen med sin musikmakke­r Jan Kaspersen.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Jette Torp, men hun er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendels­er.

 ?? FOTO: JOACHIM ADRIAN ?? Jette Torp uddyber hun, hvorfor aegteskabe­t mellem hende og Claus Pilgaard til sidst ikke holdt laengere.
FOTO: JOACHIM ADRIAN Jette Torp uddyber hun, hvorfor aegteskabe­t mellem hende og Claus Pilgaard til sidst ikke holdt laengere.
 ?? EB ?? Jette Torp med sin eksmand Chili Klaus. arkivFOTO:
EB Jette Torp med sin eksmand Chili Klaus. arkivFOTO:

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark