Ekstra Bladet

Tramper på de svageste

-

Mange borgere blive så traette, når de følger dansk politik, hvor dobbeltmor­alske politikere tramper på de svageste i samfundet for egen vindings skyld.

Hvorfor er det, at VLAKregeri­ngen har så vanskeligt ved at forstå, at de ikke sidder på taburetter­ne for deres egen skyld, men for borgernes?

Uligheden i Danmark er steget markant.

I de sidste ti år er de fattige blevet fattigere. Og det kan ikke komme bag på nogen, da nogle politikere valgte at sende regningen fra finanskris­en til de svageste borgere. Samtidig er der blevet givet skattelett­elser til de rigeste i samfundet på bekostning af de svageste – senest mens VLAK-regeringen har haft magten.

Samtidig er ydelser blevet skåret ned, og syge borgere låses fast på kontanthja­elp og bliver straffet økonomisk.

Men politikern­e holder sig ikke tilbage, når det gaelder egne bonusser og lønninger. Det er sørgeligt. Man må håbe, at der snart kommer et mere lige samfund. Et samfund, hvor borgere på folkepensi­on, førtidspen­sion, kontanthja­elp og SU får bare lidt flere penge at leve af om måneden, så man kan få stoppet den ulighed.

Hvad skal en regering gøre godt for, hvis det ikke er for at hjaelpe de svage? De staerke skal sgu nok klare sig.

Rune Olsen Hyben Alle 100 Kastrup

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Rune Olsen ønsker sig et mere lige samfund end det, han oplever under den nuvaerende regering.
FOTO: JENS DRESLING Rune Olsen ønsker sig et mere lige samfund end det, han oplever under den nuvaerende regering.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark