Ekstra Bladet

Så lykkedes det

-

Den 30-årige målmand havde netop snuppet et straffespa­rk fra Saba Lobjanidze ved at kaste sine to meter til den rigtige side.

Tidligere i halvlegen havde han også vaeret nede ved naermeste stolpe og redde et fint forsøg fra Kasper Enghardt.

Det var synd for Jesper Rask, sagde Hobro-traener Allan Kuhn, der var ked af, at hjemmehold­et ikke havde forstået at udnytte overtaget i 1. halvleg. Det var et forvandlet Randers, der kom ud med anderledes stor energi til de sidste 45 minutter.

Opsang i pausen

Traener Thomas Thomasberg havde talt med store bogstaver i pausen.

– Han bad os om at få fingeren ud, forklarede anfører Nicolai Poulsen.

Selvom der blev satset stort fra Hobros side for at få udlignet med blandt andet indskiftni­ng af Mål-Pål Alexander Kirkevold, var naboerne fra Randers taettere på 2-0, da André Rømer i slutfase formåede at sparke over mål fra kort afstand.

Gaesternes straffespa­rk var prikken over i’et på en meget svingende praestatio­n af Danmarks nye internatio­nale dommer.

Det var et meget tyndt dømt straffe. Den tilbageven­dte Yaw-Ihle Amankwah var i naerkontak­t med den indskifted­e Mikael Boman.

Før pausen svigtede Morten Krogh, da den hårde negl Mikkel Kallesøe slap med en advarsel, efter at have slagtet Hobros hurtigløbe­r Emmanuel Sabbi.

Nedslagtni­ngen var til rødt, men Randers-spilleren slap.

Det gule kort blev alt for hurtigt fundet frem.

Forseelsen skete for øjnene både linjevogte­r Ole Kronlykke og fjerdedomm­er Chris Johansen, så der var kronvidner nok til det alt for grove frispark.

Peter Bagge

Taet på tumult

Begge holds udskiftnin­gsbokse røg op i det røde felt, og det var ved at udvikle sig til et rent vaerthustu­mult. Da tingenes tilstand var blevet normaliser­et, var der også advarsler til Hobros Rasmus Minor og Randers-anfører Nicolai Poulsen.

Frisparket var til rødt, mente Allan Kuhn, der ligeledes var meget taet på det grove frispark.