Ekstra Bladet

Prisen for en sejr: Tre mand i karantaene

-

Randers må vaere vågnet med tømmermaen­d.

Prisen for sejren over Hobro, som i hvert fald i et døgns tid sendte kronjydern­e i Top 6, er tre spillere i karantaene til den naeste kamp mod de danske mestre fra FCM.

Hverken Nicolai Poulsen, Jonas Bager eller Mikkel Kallesøe skal efter advarslern­e i lokalopgør­et mod Hobro sidde udenfor.

Selv om traener Thomas Thomasberg ikke havde haft tid til at taenke situatione­n igennem, var han i første omgang tilfreds med, at der er tale om tre mand her og nu og ikke karantaene­r, som vil komme drypvis.

Det var traeneren selv, som havde fået taendt Randers-mandskabet med en gevaldig opsang i pausen.

Jeg er glad over at se, hvordan spillerne reagerede på mine skaeld ud, sagde Thomas Thomasberg, som udover at tale med store bogstaver også hev to spillere – Benjamin Stokke og Mikkel kallesøe – ud og erstattede dem med Kevin Conboy og Mikael Boman. Det var recepten på at vinde et nyt lokalopgør for Randers, som før landskamps­pausen også slog AGF. De to sejre er nok til at rykke fra bunden og op blandt bejlerne i toppen.

Kort

Mikkel Kallesø, RFC (gult 39), Rasmus Minor, HOB (gult 40), Nicolai Poulsen, RFC (gult 40), Jonas Bager, RFC (gult 62), Yaw Amankwah, HOB (gult 67)

Dommer

Morten Krogh, karakter: 1

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark