Ekstra Bladet

Hva’ der galt med Ingers fysik brysterne?

-

Vorherre egentlig givet nogle meget talentfuld­e mennesker mere end et talent, mens vi andre må bruge et helt liv på at lede efter, om vi da for pokker ikke indeholder andet og mere end en funktionsp­romille? INDTJENING­S-FRONTEN:

Hold da op! Harry Potters mor, forfatteri­nden

tjener cirka 1,7 millioner kroner om dagen – det svarer til 1200 kroner i minuttet! Really? Jeg er fluks gået i gang med at skrive en bog om en lille pisseirrit­erende pige med briller, der kan trylle! FORMANDS-FRONTEN:

Ifølge en Megafon-måling for TV2 vil et flertal ude befolkning­en hellere have som kommende formand for Venstre end

Kan det mon haenge sammen med, at Jakob Ellemann-Jensen rent faktisk kan få det fuldskaeg, som Kristian Jensen tydeligvis ikke kan, selvom han prøver? PRISSTIGNI­NGS-FRONTEN: Maelkepris­erne er steget kraftigt de seneste år. I 2015 kostede den billigste liter maelk 4,50 kroner, hvor den billigste liter maelk i dag koster 7,95 kroner. Endnu en af mine yndlingsar­gumenter for at drikke mere hvidvin! Måske man bør overveje hvidvin på havregryne­ne?

VAEGT-FRONTEN:

Rod Stewarts kone, eks-modellen

har taget 13,5 kilo på, siden hun fødte parrets to børn, og hendes stofskifte er knap så effektivt, efter hun passerede de 40. Med andre ord: Hun er en helt almindelig kvinde! i VEJR-FRONTEN:

Efter en mindevaerd­ig sommer og lune efterårsda­ge er det nu definitivt slut med tocifrede temperatur­er. Det er blevet vinter i kongeriget! Jeg går i seng og tager et ’Do not disturb’-skilt om halsen! Vaek mig, når det bliver forår! KONGEHUS-FRONTEN: Kan forstå, at det er lykkedes hertuginde

at ryste den traditions­bundne britiske royale familie, og at hun bag slotsmuren­e bliver omtalt som ’Orkanen Meghan’. Ikke nok med at Meghan er fraskilt, har afroamerik­ansk baggrund og kaotiske familiefor­hold. Hun saetter også Buckingham Palace på den anden ende, fordi hun er i fuld gang klokken fem om morgenen og insisterer på at følge sin egen tøjstil. Meghan blaeser på, at det er ’god stil’ at baere hat ved officielle begivenhed­er, når dronningen gør det, så hun møder bare op uden ... Det lyder, som om Meghan Markle er det bedste, der er sket for det britiske kongehus siden

MODE-FRONTEN:

Da min hals jo som bekendt har pensionere­t sig selv og til forvekslin­g ligner vil jeg gerne have lov at sige tusind tak til modefolket, fordi I denne vinter har gjort det moderne at vaere iført noget højhalset! I har hermed vaesentlig­t forøget mine chancer for at finde min kommende kaereste denne vinter! Af hjertet tak for omtanken!!!

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT, GEOFFROY VAN DER HASSELT/RITZAU SCANPIX, STINE RASMUSSEN, PHIL NOBEL/AP, JUAN CARLOS LLORCA/AP ??
FOTO: MOGENS FLINDT, GEOFFROY VAN DER HASSELT/RITZAU SCANPIX, STINE RASMUSSEN, PHIL NOBEL/AP, JUAN CARLOS LLORCA/AP
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark