Ekstra Bladet

Klar, parat, julebag!

Igen i år viser DR en saerudgave af det populaere program

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

Lørdag aften sluttede 2018udgave­n af ’Den store bagedyst’. Heldigvis skal fans af programmet ikke vente et helt år, før der igen bliver kaempet i blanke glacer og en god afbagning.

Om kun en måned – helt praecis 25. december – sender DR en speciel jule- og nytårs-udgave af ’Den store bagedyst’.

Tre vindere er med

Det er lykkedes at få tre tidligere vindere med i julebage-dysten. Både Emil, der vandt i år, Andrea, der nappede trofaeet sidste år, og 2015-vinderen Liv Martine er med.

I saerudgave­n af ’Den store bagedyst’ stiller de tidligere deltagere op i par. Emil Obel skal bage med sin finalekonk­urrent Jasmin, mens Jon skal arbejde sammen med Marianne fra den netop afsluttede saeson.

Andrea får Jesper som makker, mens Liv Martine skal tune håndmikser­en sammen med Ditte Julie. Sidste par er Iben og Jesper.

På sin blog skriver Liv Martine Hansen, at seerne godt kan begynde at glaede sig. Selv glaeder hun sig over, at hun denne gang ikke skal bage mod, men med Ditte Julie.

’Ditte var uden tvivl min største konkurrent i ’Den store bagedyst’, og det var fra dag et hende, jeg gik efter at slå! Ditte er perfektion­istisk til fingerspid­serne, og hvis du skal slå hende, så skal du stå meget tidligt op. MEN denne gang skal vi ikke dyste imod hinanden…… VI SKAL VAERE PÅ HOLD SAMMEN!’, skriver hun.

Ditte Julie Jensen det på samme måde.

– En af hoved-grundene til, at jeg sagde ja, var, at Liv og jeg skulle arbejde sammen. Det var vildt at har vaere tilbage, siger hun om optagelser­ne, der allerede er i kassen.

– Jeg havde helt glemt, hvor fedt men også, hvor hårdt det er at arbejde på den måde, siger hun til Ekstra Bladet.

 ??  ??
 ?? FOTO: DR/SANNE CHRISTOPER­SEN ?? Ditte Julie Jensen er tilbage i ’Den store bagedyst’.
FOTO: DR/SANNE CHRISTOPER­SEN Ditte Julie Jensen er tilbage i ’Den store bagedyst’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark