Ekstra Bladet

Det skal Sarah lave nu

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

De seneste 12 fredage har Sarah Grünewald sammen med Christiane Schaumburg-Müller guidet seerne gennem vals og tango i ’Vild med dans’ med kaekke bemaerknin­ger og smittende grineflip.

Med kåringen af Simon Stenspil og Asta Bjórk som vindere er dansedyste­n slut for denne gang, og det har 34-årige Grünewald det lidt stramt med.

– Det er trist, det er slut, siger hun til Ekstra Bladet.

– Det har vaeret en megahyggel­ig saeson, og det er bare gået så hurtigt. Lige så glad og fuld af energi man er, når det hele starter, lige så tappet er man, når det er slut, siger Sarah Grünewald.

Helt speciel

Hun fortaeller, at den 15. saeson af ’Vild med dans’ har vaeret speciel for hende.

– Mentalt for mig har det vaeret et rart sted for mig at vaere. Jeg har haft up and downs. Store aendringer og skift i alt muligt i mit liv. Derfor har det virkelig vaeret nice at komme på arbejde og bare vaere mig og blive vaerdsat. Det er som at vaere sammen med alle vennerne, siger hun og fortsaette­r.

– Jeg har haft meget at taenke på, så jeg er enormt taknemmeli­g for at lave ’Vild med dans’, siger hun og fastslår, at hun er klar til at styre dansegulve­t igen naeste efterår.

Mentalt for mig har det vaeret et rart sted for mig at vaere

– Det vil jeg ikke undvaere for noget i verden, siger Sarah Grünewald, der ikke bare skal sidde med haenderne i skødet og vente på, at det bliver efterår i 2019.

– Nu her skal jeg til Aalborg og lave nytårsshow for TV2, og derefter går jeg forhåbentl­ig i gang med mit eget projekt, som jeg ikke rigtigt kan og må sige så meget om. Jeg skal også lave et andet tv-program, så det er dejligt.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Sarah Grünewald er klar til at byde op til dans igen.
FOTO: MOGENS FLINDT Sarah Grünewald er klar til at byde op til dans igen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark