Ekstra Bladet

SKUFFELSER

Overraskel­ser, og hvem har skuffet stort? Ekstra Bladet giver svaret

-

2

Han skulle bruge et halvt år til at vaenne sig til de nye omgivelser i København. Med så tog han også hovedstade­n med storm. Han har fået sit gennembrud i efteråret ikke kun i kraft af flere flotte frisparkss­coringer. Han har løftet sit niveau og er blevet en markant profil hos Ståle Solbakkens titelkandi­dater. Han har vaeret ét af Superligae­ns største stjernesku­d dette efterår.

Robert Skov, FC København:

5

Den 22-årige nordjyde er det egenudvikl­ede talent, som lyser klarest på den nordjyske stjernehim­mel dette efterår. Abildgaard er blevet en regulaer stamspille­r på AaB's centrale midtbane, hvor der ellers er spillere nok at vaelge imellem for Morten Wieghorst. AaB-talentet er med al sandsynlig­hed en del af det

Oliver Abildgaard, AaB:

3

Lasha Parunashvi­li kom til Vestkysten i ly af den haer af udenlandsk­e lejesoldat­er, som den forhenvaer­ende sportsdire­ktør Ted van Leeuwen hentede til klubben. Parunashvi­li er dog blevet haengende i Esbjerg, og midtbanesp­illeren kan efterhånde­n få stemplet som en lysende succes. Den georgiske ankermand binder oprykkerho­ldet sammen, og han laver meget få fejl i sin autoritaer­e rolle på midtbanen.

Lasha Parunashvi­li, Esbjerg:

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX ?? Alexander Scholz (14) har stået staerkest i billedet hos en i forvejen skraemmend­e defensiv i Herning.
FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX Alexander Scholz (14) har stået staerkest i billedet hos en i forvejen skraemmend­e defensiv i Herning.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark