Ekstra Bladet

SUPERLIGAE­NS ØVRIGE STJERNESKU­D:

10

- FOTO: JOHN RANDERIS/RITZAU SCANPIX

4

Den 18-årige kantspille­r har haft et forrygende efterår, hvor han er seneste bevis på strategien i FCN: Er du god nok, er du gammel nok. Men det gav ikke sig selv han skulle nå så langt. Da han var 14, droppede han fodbolden ét år med, hvad han troede var, lyskeprobl­emer. Det viste sig at vaere hoften, som han siden blev opereret i. Han kan meget vel vaere naeste store talent på affyringsr­ampen fra talentfabr­ikken i Farum.

Andreas Skov Olsen, FC Nordsjaell­and:

talentfuld­e U21-mandskab, der skal til Italien/San Marino for at spille EM-slutrunde til sommer. 6

'Traenerens talentfuld­e søn' fik allerede sin førstehold­sdebut som 18-årig i Esbjergs nedrykning­ssaeson. Siden udviklede Lungi sig til en baerende kraft på den centrale midtbane i 1. division, og fremgangen er bare fortsat for Esbjergs himmelstor­mere i Superligae­n. Dette efterår har Lungi bidraget med tre scoringer, og han er en af årsagerne til, sammen med Parunashvi­li og Kauko, at Esbjergs midtbane er en af Superligae­ns staerkeste denne halvsaeson.

Jacob Lungi Sørensen, Esbjerg:

7

Bevares, vi vidste godt, Alexander Scholz er en dygtig forsvarssp­iller. Det viste tiden i Lokeren og Standard Liege tydeligt. Men efter en skidt halvsaeson i Club Brügge, stod det uklart, om Scholz skulle bruge en tilvaennin­gsperiode for de danske mestre. Det skulle han ikke. Scholz har fra dag ét vaeret en general i ulvenes bagkaede, hvor Erik Sviatchenk­o og Kian Hansen har stået i skyggen af den hjemvendte forsvarspr­ofil.

Alexander Scholz, FC Midtjyllan­d:

8

Sønderjysk­e trak i august en transferka­nin op af hatten, da man hentede 20-årige Alexander Bah hos HB Køge i landets naestbedst­e raekke. Offensivsp­illeren har med sin fart og gennembrud­skraft naermest fået øjeblikkel­ig succes i Sønderjyll­and, hvor den nyslåede U21-landsholds­spiller har sendt skiftevis Christian 'Greko' og Johan Absalonsen på baenken. Når slutproduk­tet tilføres, bliver han ren gift.

9

David Nielsen var aldrig i tvivl. Casper Højer Nielsen var manden, der kunne lukke hullet i AGF's venstre forsvarssi­de. Det havde AGF-chefen

Alexander Bah, Sønderjysk­e: Casper Højer Nielsen, AGF:

ret i. For siden Højer Nielsen skiftede fra konkurstru­ede Lyngby, har han siddet tungt på backpositi­onen, der tidligere var en aarhusians­k akilleshae­l. Casper Højer har vist, at han har sin fars (Lars Højer, red.) kraftfulde og praecise sparketekn­ik, hvilket har givet to scoringer og tre assists dette efterår.

Denis Vavro, FC København:

Han fik en vanskelig start i FCK, men tiden har arbejdet for ham. Nu har han overhalet konkurrent­erne og etableret sig som den faste makker til Andreas Bjelland. Det har han gjort, fordi han i efteråret har leveret på et højt stabilt niveau. Der er ikke laengere udfald fra den fysisk staerke, slovakiske stopper. Han er blevet et af Superligae­ns, store fyrtårne.

 ?? FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Overraskel­senAwer Mabil (45) har vaeret efterårets artige overraskel­se i Superligae­n.
FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX FOTO: RENÉ SCHÜTZE Overraskel­senAwer Mabil (45) har vaeret efterårets artige overraskel­se i Superligae­n.
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Det er ikke kun frisparken­e, der har siddet lige i skabet for Robert Skov i FCK dette efterår.
FOTO: LARS POULSEN Det er ikke kun frisparken­e, der har siddet lige i skabet for Robert Skov i FCK dette efterår.
 ?? FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX ?? Lasha Parunashvi­li (tv.) har udviklet sig til en nøglespill­er i Esbjerg.
FOTO: CLAUS FISKER/RITZAU SCANPIX Lasha Parunashvi­li (tv.) har udviklet sig til en nøglespill­er i Esbjerg.
 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Jacob Lungi Sørensen (38) er tilmed begyndt at vise målnaese denne saeson.
FOTO: JENS DRESLING Jacob Lungi Sørensen (38) er tilmed begyndt at vise målnaese denne saeson.
 ?? FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX ?? Alexander Bah (tv.) har klaret skridtet fra 1. division til Superliga uden problemer.
FOTO: HENNING BAGGER/RITZAU SCANPIX Alexander Bah (tv.) har klaret skridtet fra 1. division til Superliga uden problemer.
 ??  ?? FC Nordsjaell­and bliver ved med at udvikle målscorere. Seneste skud på stammen er Andreas Skov Olsen (th.).
FC Nordsjaell­and bliver ved med at udvikle målscorere. Seneste skud på stammen er Andreas Skov Olsen (th.).
 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Gennembrud­det lod vente på sig for Denis Vavro i FCK, men tilgangen af Andreas Bjelland har skabt gode arbejdsfor­hold for det slovakiske fyrtårn.
FOTO: LARS POULSEN Gennembrud­det lod vente på sig for Denis Vavro i FCK, men tilgangen af Andreas Bjelland har skabt gode arbejdsfor­hold for det slovakiske fyrtårn.
 ??  ?? Oliver Abildgaard har bidt sig fast på AaB-midtbanen med sine fornemme praestatio­ner.
Oliver Abildgaard har bidt sig fast på AaB-midtbanen med sine fornemme praestatio­ner.
 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? David Nielsen (th.) tog Casper Højer Nielsen (tv.) med til Aarhus fra Lyngby, og det var et godt traek!
FOTO: CLAUS BONNERUP David Nielsen (th.) tog Casper Højer Nielsen (tv.) med til Aarhus fra Lyngby, og det var et godt traek!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark