Ekstra Bladet

Brug for forstaerkn­ing

- KLAVS BRUUN HVIS DEN KAMPBILLED­ET MOD UNGARN LANDSHOLDE­T DER ER

og hans kvinder fik den forventede sejr over et afbudsramt ungarsk landshold, men der er plads til forbedring­er, og muligheder­ne for forstaerkn­ing er til stede.

daglige test i Norge af Stine Jørgensen er gået fornuftigt, bør hun straks indlemmes i EM-truppen. Det samme bør Line Haugsted, som i mandags fortalte mig, at hun sagtens kan spille to gange 15 minutter, uden at det går ud over tåen. Der er brug for begge spillere.

har vaeret det samme i alle tre kampe i Møbelringe­n Cup. Når forsvaret daekker 6:0 med startsyver­en, er defensiven rigtig god. Det skyldes selvfølgel­ig også, at Althea Reinhardt og Sandra Toft har stået på et højt niveau.

For mange driblinger traekker tempoet ud af spillet

gav det en del kontramuli­gheder, og alene i første halvleg udløste det seks mål ud af de ti, som holdet gik til pause med. Men tallene afslører også, at vi har store problemer med at lave mål, når modstander­nes forsvar er på plads.

laver meget få mål i det etablerede angrebsspi­l. For mange driblinger traekker tempoet ud af spillet, og de skiftende playmakere har svaert ved at finde løsninger, når modstander­ne går højt på Mette Tranborg.

brug for flere kreative løsninger. Det kan både Stine Jørgensen og Line Haugsted bidrage med. Tag dem med til Frankrig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark