Ekstra Bladet

OL-målmand vil ikke snakke kontrakt

- PETER BAGGE pba@eb.dk

0-1 Lasha Parunashvi­li (54), 1-1 Jón Dagur Thorsteins­son, str. (71) ------------------------------ Fremtiden er fortsat usikker for den tidligere OL- og U 21-målmand Jeppe Højbjerg.

Målmanden har kontraktud­løb til sommer, men vil overhovede­t ikke snakke kontrakt med hverken Esbjerg eller Ekstra Bladet.

– Jeg vil kun tale om kampen, lød beskeden fra Jeppe Højbjerg, der sammen med resten af Esbjergman­dskabet glaedede sig over, at der røg yderligere et point ind på kontoen med 1-1 i udekampen mod en anden oprykker, Vendsyssel.

– Det var en fejl, som kostede sejren, men det er, hvad der sker. Sidst var det mig selv, som fejlede mod OB, konstatere­de Jeppe Højbjerg.

Blevet hverdag

Det er ellers langsomt blevet hverdag for vestjydern­e, som kun har fået to point i de seneste kampe, men fortsat bedst af de naestbedst­e.

Oprykkerne fra den stolte fodboldby havde ellers med et mål af georgieren Lasha Parunashvi­li efter tre er en lille time fået bragt sig i en for dem fordelagti­g position, hvor det handlede om at forsvare en smal føring hjem.

Desvaerre for gaesterne dummede anfører Markus Halsti sig og begik straffe mod Sebastian Czajkowski.

Sparket fra 11 meter-pletten blev sikkert sparket ind af den nye islandske landsholds­spiller, Jon Thorsteins­son.

Bedst fra start

– Jeg siger ikke, at han filmede, og det var dumt af mig at komme i en situation, hvor dommeren kunne dømme straffespa­rket, sagde Markus Halsti, som alt andet lige var godt tilfreds med at få det ene point mod det andet Vendsyssel.

Både i 1. division og senest i Superligae­n har hjemmehold­et haft et godt tag i vestjydern­e.

Vendsyssel kom da også bedst fra start, men som så ofte før manglede vendelboer­ne den sidste skarphed foran mål.

Således kunne Ninos Gouriye have givet hjemmehold­et en drømmestar­t, men kiksede totalt efter at have modtaget en returbold. oprykkerho­ld

Satsede mere

Efter at have fået underkendt et mål for offside udnyttede Lasha Parunashvi­li tidligt i 2. halvleg, at målmand Nicolai Flø tøvede med at komme frem og gøre målet mindre.

Selv om Vendsyssel undervejs satsede mere og mere, formåede hjemmehold­et kun at komme til muligheder på dødsbolde, så straffespa­rket kom som en tidlig julegave.

– Jeg er glad for at få et point, fordi Esbjerg har vist sig at vaere dygtige til at få vippet kampene deres vej, sagde Vendsyssel-traener Jens Berthel Askou.

 ?? FOTO: CLAUS BJØRN LARSEN/RITZAU SCANPIX ?? Jeppe Højbjerg og Markus Halsti forsvarer Esbjergmål­et mod Jeppe Svenningse­n.
FOTO: CLAUS BJØRN LARSEN/RITZAU SCANPIX Jeppe Højbjerg og Markus Halsti forsvarer Esbjergmål­et mod Jeppe Svenningse­n.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark